Life&style

Mmm, mljac! Dorina čokolada dolazi u tri nova orašasta okusa i jedva je čekamo isprobati

  • Iz Kraša nam stiže ukusna čokoladna novost koja nam otkriva da je njihova ponuda obogaćena s tri nova okusa Dorine
  • Posebnost novih čokolada krije se u tome da su oplemenjene orašastim plodovima - bademom, lješnjakom i kikirikijem
  • Tostirani bademi, karamelizirani lješnjak i kikiriki ukomponiran sa zrncima soli, ovi zamamni okusi već su na policama

Jesenska sezona nije nam donijela novosti samo u svijetu mode i ljepote, već i prehrambenih artikala. A nas su posebno oduševile vijesti iz Kraša koje nam otkrivaju kako omiljena Dorina dolazi u još tri nova okusa! Posebnost novih čokolada krije se u oplemenjenim orašastim plodovima.

Tako službene Kraševe stranice navode kako su "lješnjaci pažljivo karamelizirani za najizbirljivija nepca, bademi su tostirani da bi bili posebno hrskavi i mirisni, a karamelizirani kikiriki sa zrncima soli oduševit će svojom slatko-slanom kombinacijom sve istinske gurmane".

Samo navali! 5 razloga zašto je čokolada dobra za zdravlje

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Novi Dorina okusi

Iz Kraša također napominju kako tri okusa Dorine osvajaju na prvu kockicu zahvaljujući različitim sastojcima spojenima u okusnu harmoniju. "Orašasti plodovi ogrnuti bogatom čokoladom rajski su doživljaj za svakog hedonista", istaknuto je na službenim stranicama brenda.

Stigla je nova najhrskavija i najkremoznija Tortica dosada. Idealna za slatki ljetni predah! Možda vas zanima Stigla je nova najhrskavija i najkremastija Tortica dosada. Idealna za slatki ljetni predah! Rubrika Life&style Life&style

A sad je vrijeme da ti i nešto detaljnije predstavimo ove čokoladne poslastice. Dorina karamelizirani cijeli lješnjak čokolada je s čak 20% karameliziranih cijelih lješnjaka, a svojom će teksturom i bogatim okusom oduševiti istinske obožavatelje čokolada s tim orašastim plodovima.

Dorina tostirani cijeli badem tamna je čokolada s 50% kakaa i hrskavim tostiranim bademima koja odličan je izbor za sladak predah u bilo kojem dijelu dana. A za sve koji uživaju u slatko-slanim kombinacijama tu je Dorina čokolada s karameliziranim kikirikijem i zrncima soli. Koja je tvoj favorit?

 

Photo: PR/Ženeinovac

Komentari 0