Life&style
Next 365 Days

Pozor! 'Sljedećih 365 dana' stiže na Netflix i, uobičajeno, obiluje vrućim scenama

  • Erotski poljski film koji je proglašen jednim od najgorih filmova 2020. godine dobio je svoj treći i ujedno posljednji nastavak koji 19. kolovoza izlazi na Netflixu
  • Unatoč lošim kritikama, film je stekao veliku popularnost među publikom, posebice ženskom
  • Evo što te očekuje u trećem nastavku

Iako su ga kritičari u 2020. godini proglasili jednim od najgorih filmova, poljski erotski film "365 dana" se po objavljivanju na Netflixu u rekordnom roku našao na listi najgledanijih te je osvojio, većinom, ženske gledateljice. Zbog vrućih scena seksa uspoređivan je sa slavnih "50 nijansi sive", no kako je to naveo časopis People, one su bile toliko žestoke da bi ih se postidio i famozni Christian Gray.

Snima se 5. sezona serije Virgin River Možda vas zanima Snimanje pete sezone hit serije 'Virgin River' već je počelo, evo što zasad znamo Rubrika Life&style Life&style

Filmovi su adaptacija književne trilogije poljske spisateljice Blanke Lipińske. Do sada su izašla dva  nastavka, a prije dva dana na Netflix je stigao trailer i za treći film naziva 'The Next 365 Days'. Film će se moći gledati na popularnom, streaming servisu od 19. kolovoza. 

Za one koji nisu upoznati s poljskom erotskom trilogijom na Netflixu, evo kratkog uvoda. Radnja se fokusira ma mladu djevojku Lauru, glumi je poljska glumica Anna-Maria Sieklucka, koju otme fatalni mafijaš Don Massimo. Upravo Massimo kojeg glumi talijanski glumac, model, pjevač i modni dizajner Michele Morrone, glavni je, (ako ne i najveći), razlog popularnosti ovog filma kod ženskog dijela publike.

10 korejskih serija koje se isplati pogledati Netflixu, od 'Nevjerojatne odvjetnice Woo' nadalje

Naravno, kao što to biva u svakoj problematičnoj bajci, tako se i u ovoj djevojka naposlijetku zaljubljuje u svog otmičara. U drugom dijelu par je sretno oženjen i uživa u prvim danima braka, međutim ne zadugo. U ljubavnu idilu umiješat će se drugi mafijaši, kao i Massimova bivša djevojka. 

Što možemo očekivati u trećem nastavku?

Kao što Netflix opisuje – “Veza Laure i Massima visi o koncu dok oni pokušavaju prevladati probleme s povjerenjem, dok uporni Nacho radi na tome kako bi ih razdvojio.” Čini se da napetost između para raste jer, u kasnijem isječku, Massimo kaže: 'Mislim da nešto skrivaš od mene' prije nego što baci čašu na pod.

Sudeći po traileru, Laura je rastrgana između ljubavi prema Massimu i privlačnosti koju je razvila u drugom djelu prema Massimovom neprijatelju Nachu. Koga će izabrati? Iako će gledatelji morati pričekati još malo da saznaju Laurinu odluku, mogu biti sigurni da će ih u novom filmu zabaviti još eksplicitnije scene.

 | Autor: Instagram @365dnimovienetflix Instagram @365dnimovienetflix

Osim kontroverzne priče, film je također dospio na naslovnice zbog svojih nevjerojatno slikovitih scena seksa, a u jednoj vidimo Lauru vezanu u sobi dok gleda Massivov vrući susret sa seksualnom radnicom. Kad je prvi film izašao 2020., uvelike je kritiziran od strane aktivista koji su tvrdili da veliča silovanje i trgovinu ljudima, međutim, čini se kako se Netflix oglušio na te optužbe.

Photo: Netflix

Komentari 0