Life&style

Popup Corn je hrvatski brend kokica i ima seriju sjajnih okusa - od sira, gljiva, karamele, bijele i crne čokolade...

  • Kokice su mnogima omiljene grickalice dok gledamo filmove doma i u kinu
  • Domaći brend PopUp Corn osmislio je nove okuse kokica koje su pečene na zraku bez dodatka ulja, masti ili drugih aditiva
  • Razni slatki i slani okusi idealni su za one koji vole kombinaciju tih okusa, a kod njih možeš pronaći i zanimljive pakete za sve ljubitelje kokica

Nije tajna da volimo sve što naprave domaće kreativne snage, a još smo više ponosniji kada se radi o proizvodu koji do sada i nismo baš imali prilike vidjeti i probati. Zato nam je za oko zapeo Instagram profil imena PopUp Corn, a već po nazivu mogla si shvatiti da se radi o kokicama, koje su mnogima omiljena grickalica.

Možda vas zanima Ovo jedva čekamo probati! Legendarni M&M's bomboni sada postoje i s okusom - kokica! Rubrika Life&style Life&style

Riječ je gotovim kokicama u pakiranju od 70 grama koje su pečene na zraku bez dodatka ulja, masti ili drugih aditiva te su ručno začinjene vlastito spravljenim začinima i to bez ikakvih dodataka umjetnih boja ili okusa. Osim ovih karakteristika, one su posebne i po svojoj ponudi okusa. Za ljubitelje slanih okusa tu je okus sira, gljiva, dodatak maslaca, morska sol, kukuruz, mješavina mediteranskih začina, a u ponudu uskoro dolazi i pikantni okus. 

Čak i oni koji vole nesvakidašnju kombinaciju slatko i slanog doći će na svoje, naime postoji i okus karamela kao i miks bijele i tamne čokolade. Cijene se kreću od pet pa do dvanaest kuna ovisno okusu, a isto tako možeš naručiti i paket koji sadrži nekoliko okusa.

Možda vas zanima Ove 4 namirnice konzumiraju vitki ljudi u bilo koje doba dana Rubrika Life&style Life&style

Bliže se blagdani, a PopUp Corn je mislio i na one koji još nemaju ideja što pokloniti prijateljima. Napravili su nekoliko paketa koji su nas oduševili, a cijene i sadržaj možeš pogledati na njihovoj internet trgovini. Posebno nam je zanimljiv onaj koji sadrži i mali aparat za kokice. Prvi paket sadrži dvije vrste kukuruza, aparat te začine u posebnom pakiranju. a drugi paket sadrži aparat te 200 grama kokica s okusom kukuruza.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Također, možeš kupiti i posebno začine za omiljene grickalice, ali i pakete koji sadrže kukuruz koji će doma postati ukusne kokice. Isto tako možeš kupiti i nekoliko već spravljenih vrsta kokica u staklenci, a za koji god paket se odlučila - ostat ćeš oduševljena!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Mi jedva čekamo isprobati ove zanimljive poslastice, a nema sumnje kako ćemo ih se sjetiti kad ćemo krenuti s kupnjom božićnih poklona jer je ovo definitivno jedan od originalnijih poklona. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0