Life&style

Najgnjusnije grickalice za Noć vještica: opušci, sirovo meso, štapići za uši, krv...

  • Slaviš li Noć vještica, ovo će ti biti fora. U svim drugim slučajevima ostaje da se zgražaš nad ovom hranom prigodnih oblika
  • U vrećici krvi za transfuziju krije se votka sa sokom od brusnice. Nije loše, zar ne?
  • Sirove pljeskavice zapravo su rižini krekeri, a u injekcijama je žestica. Nismo otkrili što je na onim prljavim štapićima za uši. Čini se kao čokolada...

Zanimala te zabava za Noć vještica ili ne, nema veze. Ne moraš raditi party s ovakvom hranom, ali isplati se pogledati što sve može ljudska mašta i spretne ruke. Ova remekdjela gnjusnosti potpisuje Cake Genius, ime iza kojeg se krije Amerikanka Lindsey Ellen, stvarno vješta i maštovita slastičarka čije ti se kreacije doista isplati pogledati na njezinoj Facebook stranici - inače radi prekrasne rođendanske torte.

Možda vas zanima Savršen poklon za svaku ženu: S ovime nikako ne možeš pogriješiti Rubrika Moda Moda

No, uoči Noći vještica svoju je maštu upregla da stvori što odbojnije grickalice i kolače. Ljudske oči i prsti već su profurani Halloween motiv, Lindsey je dodala i uportebljene štapiće za uši, sirovo mljeveno meso i vrećice s krvlju za transfuziju u kojima se, ovo će ti se svidjeti, krije votka sa sokom od brusnice! A pronašla je i maštovit način kako servirati nareske ako taj dan imaš goste.

 | Autor: Facebook@Kristina Ercegović Facebook@Kristina Ercegović

Kao što vidite, Lindseyin izbor uključuje vrlo sablasne grickalice i slatkiša. Ovo nisu pljeskavice odnosno sirovo mljeveno meso već ukusni rižini krekeri. A s COVID-19 cjepivom pokušala je biti aktualna - unutra su zapravo žestice.

 | Autor: Facebook@Kristina Ercegović Facebook@Kristina Ercegović

Ukusni prhki štapići napravljeni su da izgledaju poput napola popušenih cigareta. Nadalje, imamo nekoliko prozirnih vrećica krvi napunjenih sokom od brusnice i votkom. I... nastavlja u medicinskom tonu - čašice s uzorcima mokraće. Bljak!

 | Autor: Facebook@Kristina Ercegović Facebook@Kristina Ercegović

Možda vas zanima Evo kako pravilno izdubiti i izrezbariti bundevu za Noć vještica - i sama ćeš se prestrašiti Rubrika Life&style Life&style

Ljudske oči i odrezani prsti već su profurani motiv. Ups, evo i jedne lijepe Halloween torte!

 | Autor: Facebook@Kristina Ercegović Facebook@Kristina Ercegović A evo i Lindsey koja stoji iza ovih jestivih gnjusobica. Jedi moje meso!, kaže natpis pokraj ovog kostura. Naime, našla je i način da servira hladnu zakusku u stilu Noći vještica.

Photo: Facebook@Kristina Ercegović
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uzas