Life&style

Ovo jedva čekamo probati! Legendarni M&M's bomboni sada postoje i s okusom - kokica!

  • Kombinacija slatkog i slanog jedna je od onih koje na odgovaraju svima
  • Kokice su jedna od najzdravijih grickalica, ali sada ćemo ih pamtiti u sasvim drukčijem izdanju
  • Postoji novi okus M&M's bombona, koji u školjki od čokolade ima hrskavi dodatak s okusom svježe pečenih kokica

U posljednje vrijeme predstavljeno je mnogo postojećih slatkiša koji su dobili nove okuse. Neki od njih su već stigli u Hrvatsku, dok neke s nestrpljenjem iščekujemo i jedva čekamo okusiti. M&M's šareni bomboni su već stekli gotovo kultni status u svijetu, a klasične čokoladne ili one s dodatkom kikirikija vole gotovo svi. Sada je predstavljen i novi okus koji će oduševiti obožavatelje slatko - slanih kombinacija.

Možda vas zanima Mljac! Stigao je Kinder Pingui s okusom trešnje i jedva ga čekamo probati Rubrika Life&style Life&style

Iako trenutno ne možemo odlaziti u kino i uz filmove uživati u kokicama, upravo su one novi dodatak popularnim čokoladnim bombonima. Trenutno se prodaju samo u Sjedinjenim Američkim Državama, a nakon što pročitaš njihov opis poželjet ćeš ih odmah probati i s nestrpljenjem ćeš čekati da stignu i u naše trgovine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Impulsive Buy (@theimpulsivebuy) on

U samoj školjki od čokolade nalazi se hrskavo punjenje koje ima okus po netom ispečenim kokicama, a korisnik Instagrama koji je podijelio vijest da postoji novi okus, kaže da je okus bombona - mastan. Što nas automatski podsjeća na kokice i osjećaj na prstima koji ostaje nakon što ih pojedemo. 

Možda vas zanima Moramo probati! Duplo s okusom kokosa stiže i u naše trgovine Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0