Life&style

Moramo probati! Duplo s okusom kokosa stiže i u naše trgovine

  • Približavanjem ljeta, kokos opet postaje glavni sastojak brojnih čokoladica
  • Nakon što smo imali prilike probati Kinder Bueno s okusom kokosa, sada je u prodaju došao i Duplo s kokosom
  • Cijena još nije poznata, no vjerojatno će biti jednaka kao i klasičnoj verziji

Gotovo svaki dan nas razveseli vijest kako je izašao novi okus dobro nam znanih čokoladica. Dolaskom ljeta kokos postaje glavni dodatak zbog svojeg tropskog i osvježavajućeg okusa. Prije mjesec dana u prodaju je stigao Kinder Bueno s okusom kokosa, a sad nas je iznenadilo da postoji Duplo s okusom kokosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cukrowa Drwalowa (@cukrowadrwalowa) on

Možda vas zanima Stigao je Kinder Bueno s okusom kokosa kojeg ćeš obožavati. Isprobali smo ga! Rubrika Life&style Life&style

U svijetu ovaj okus nije novost, a oni koji su ga probali kažu da je veoma blag te da se okus kokosa osjeti taman koliko treba te da ne preuzima okus. Napravljen je od finog hrskavog vafla, topljene kreme od kokosa te je sve preliveno tankim slojem ukusne mliječne čokolade. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Još uvijek nije poznato koja mu je cijena, no pretpostavljamo kako će biti jednaka kao i kod klasičnog okusa. Inače, klasičan duplo se može kupiti i u pakiranju od pet komada i cijena tog pakiranja je 9,99 kuna. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično bravo