Life&style

U Hrvatsku su stigle dvije nove slatke čarolije. Ove Oreo novitete jedva čekamo probati!

  • Oreo keksi su jedni od najpoznatijih, ali i najstariji brendirani keksi na svijetu 
  • Svako malo vidimo nove slastice koje imaju okus upravo po njima
  • Ovog puta u Hrvatsku su stigli keksi u varijanti s vanilijom, ali i hladni desert 

Nema tko nije čuo ili probao slavni Oreo keks, koji je napravljen od dva čokoladna vafla i mliječne kreme. Nakon što smo neko vrijeme mogli uživati samo u keksima s mlijekom, počele su se pojavljivati brojne slastice kojima je dodatak bio Oreo keks. Tako smo imali prilike jesti bijelu i crnu čokoladu s dodatkom Orea te sladolede raznih oblika. 

Možda vas zanima Čokoladna čarolija! Nova Milka bijela čokolada s Oreom keksima nas je raspametila Rubrika Life&style Life&style

Ovih dana nas je razveselila vijest kako se odsad u Konzumu mogu kupiti Golden Oreo keksi po cijeni od 10,99 kuna. Bijeli vafl i krema imaju okus vanilije te podsjećaju na poznate Paris kekse. Ovi keksi će se vjerojatno svidjeti čak i onima koji nisu preveliki ljubitelji klasičnih Oreo keksa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Orlandini (@cariocabasica) on

Stigla je i poslastica za one koji ipak više vole čokoladnu verziju. Pojavio se hladni desert koji je napravljen od kakao biskvita koji je punjen mliječnom kremom te preliven kakaom i komadićima kakao keksa. Ovaj desert možeš pronaći u Kauflandu te uživati u rashlađenom desertu koji već na prvi pogled izgleda jako ukusno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Food News Croatia (@foodnewscroatia) on

Možda vas zanima Mljac! Oreo Fudge novi je hit desert, a za pripremu bez pečenja trebaju ti samo tri sastojka! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/miss7

Komentari 0