Life&style

Stigao je Kinder Bueno s okusom kokosa kojeg ćeš obožavati. Isprobali smo ga!

  • Kinder Bueno čokoladice oduvijek volimo zbog kombinacije hrskavosti i kreme
  • Razveselila nas je vijest da u trgovine stiže, a u neke je već i stigao, Kinder Bueno s okusom kokosa
  • Ova ukusna slastica oduševit će sve ljubitelje kokosa ali i fanove klasičnog Buena i Raffaella

Moramo priznati kako nas uvijek razveseli vijest da je neka slastica zanimljivog i novog okusa stigla i u naše trgovine. Tako je bilo i ovog puta, a za to je zaslužan Kinder Bueno s okusom kokosa. Ova slastica je predstavljena javnosti još na ljeto 2017. godine, no tek sad smo ju mi u Hrvatskoj dobili prilike probati. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Kao i svaki drugi Kinder Bueno i u ovom pakiranju nalaze se dva prutića koji izgledom podsjećaju na Kinder Bueno White, no umjesto mrvica čokolade, po njemu je posut kokos. Već pri prvom zalogaju možemo vidjeti kako je struktura kao i kod klasičnih čokoladica, no u ustima se dogodi prava čarolija. Punjenje od mlijeka i lješnjaka se divno sljubljuje s vaflom preko kojeg osjetimo bijelu čokoladu, mlijeko i kokos.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Nakon sladoleda na štapiću, stigao nam je i Lino Lada Quattro s okusima ovog prefinog namaza Rubrika Life&style Life&style

Ukusna slastica koja se topi u ustima i koja će odmah osvojiti sve ljubitelje kokosa, ali i Raffaello čokoladice, može se pronaći u nekim Konzum, Müller i Interspar poslovnicama po cijeni od 7,49 kuna, što znači da se cijena ne razlikuje previše od klasičnog. Iako ga trenutno nema u svakoj trgovini, nadamo se da će se uskoro to promijeniti i da ćemo moći uživati u ovom neodoljivom okusu. Ovaj okus kokosa se tako pridružio Kinder Bueno obitelji koji čine klasični čokoladni, s tamnom čokoladom, s bijelom čokoladom te mini verzija.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0