Life&style

Političarka ili 'čilerica'? Način na koji hodaš otkriva puno toga o tvojoj osobnosti

  • Puno stvari - na koje obično ne obraćamo pažnju – mnogo toga otkrivaju o nečijoj osobnosti 
  • Tako nije svejedno kako hodaš, odnosno, kako se krećeš 
  • Otkrit ćemo ti što tvoj način hodanja otkriva o tebi 

Postoji puno malih navika koje se na prvi pogled čine nevažnima. Međutim, mogu puno toga reći o našem karakteru. I način na koji hodamo otkriva kakva nam je osobnost. 

Predsjednica uprave 

Hodaš brzo i „ciljano“ bez da paziš što se događa oko tebe? Onda si „predsjednica uprave“. Hodaš uspravno, samouvjereno i uvijek držiš bradu prema gore. Kakav je tvoj hod, takva je i tvoja osobnost. Točno znaš što želiš i kamo ideš. Ambiciozna si i snažna, ali si malo egocentrična. Često ne reagiraš na potrebe drugih pa ponekad djeluješ neljubazno i strogo. 

via GIPHY

Možda vas zanima 10 dobrih stvari koje se u tijelu dogode ako 30 minuta jednostavno - hodaš Rubrika Life&style Life&style

Političarka 

Kad šećeš, hodaš s podignutim čelom po ulici? Ne ideš prebrzo, a niti previše polako? Svakog ljubazno pozdraviš i djeci pokloniš smiješak? Onda si „političarka“. Uspravnim stavom te s oprezom ideš kroz život. U tvoje karakteristike spadaju ponos i otvorenost za novo. Imaš sjajne društvene kompetencije i stalno otvoreno uho za ljude oko sebe. Jako si ekstrovertirana i voliš izazove. Doduše, brzo ti sve dosadi. Ponekad se premalo brineš za vlastite želje te se jako orijentirana da usrećiš druge. 

via GIPHY

Pesimistkinja 

Hodaš polakše od drugih, a glava ti je stalno pognuta. Ne vidiš krovove kuća pored kojih prolaziš. Uglavnom gledaš u pod? Dok hodaš brineš se za druge ili za svoju budućnost? Onda si „pesimistkinja“. To nije nešto jako loše. Naime, ti analiziraš svaku situaciju kako bi izbjegla probleme. Osim toga, jako su ti važni tvoji najdraži. Također si jako pažljiva i brineš se za svoje mentalno zdravlje. Ali, moraš paziti da ipak ne ideš previše pesimistično kroz život. 

via GIPHY

Možda vas zanima Kako graciozno hodati u štiklama? Uz ovih 6 savjeta tvoj hod će izgledati savršeno seksi Rubrika Moda Moda

Čilerica 

Hodaš opušteno u ritmu glazbe koja dolazi iz slušalica? Nitko i ništa te ne može izbaciti iz mira te raspoloženo šetaš ulicama? Onda si „čilerica“. Kao čilerica hodaš s mirnim, opuštenim i nježnim koracima prema naprijed. Tvoje držanje je opušteno. I tvoja osobnost isijava opuštenošću i unutarnjim mirom. Ne brineš previše i uglavnom si dobre volje. Vesele te male stvari u životu. Imaš sjajne instinkte i radiš samo ono što rado radiš. S druge strane ponekad djeluješ vrlo lijeno i besciljno. 

via GIPHY

Distancirana 

Dok hodaš stalno gledaš u tlo i još prekrižiš ruke? Tvoja je glava nagnuta prema dolje i jedva doživljavaš okolinu? Onda si „distancirana“. Djeluješ nedodirljivo i izolirano. Međutim, zapravo si jednostavna, ali introvertirana te rado razmišljaš o važnim stvarima. Osim toga, jako si empatična i povredljiva, što te čini vrlo budnom osobom – premda se to ne primijeti. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0