Life&style

Pogledaj što tvoja najdraža modna kombinacija otkriva o tvojoj osobnosti

  • Svejedno radi li se o ovesized majici ili elegantnom odijelu: svi mi imamo svoje najdraže izdanje
  • Outfit obično prilagođavamo vremenu i prigodi, ali i tome kako se osjećamo određeni dan 
  • Ono što nosimo može puno toga otkriti o našoj osobnosti 

Koliko god rado eksperimentiramo s našim stilom, uvijek postoji određeni outfit koji će nas oraspoložiti kad smo u stresu ili u danima kad smo jednostavno loše volje. A izgled tog omiljenog outfita može puno toga otkriti o našoj osobnosti. 

Power suit 

Tvoj apsolutni favorit u ormaru je odijelo koje ti savršeno stoji i u boji je koja točno odgovara tvojim očima? Onda si ambiciozna osoba koja zrači s puno samopouzdanja. Rado si viđena i na poslu daješ puno. Uvijek daješ sto posto, a ako ti ikada nedostaje motivacije, dovoljan  je tek kratki ohrabrujući razgovor s kolegama i već si opet u punom pogonu. 

Batik majica i kratke hlače 

Batik je trenutačno jako u trendu, ali to ti ne moramo govoriti. Nosiš taj uzorak od 90-ih i prvi izlasci su ti bili u batik majici? Onda si vjerojatno vrlo cool osoba, ali i ekstremno kreativna. Voliš meditirati, a u slobodno vrijeme se voziš biciklom ili ponekad čak i skateboaradom, a voliš i sjediti na balkonu te slikati. Tvoji prijatelji mogu biti sigurni da će s tobom uvijek doživjeti otkvačene i vesele situacije. 

Bijela majica s trapericama 

Rijetko je što usporedivo s lijepom bijelom majicom uparenom s udobnim trapericama koje ti savršeno „leže“. Taj je outfit bezvremenski – a ti si, poput stila, klasičarka. Voliš stare filmove i rado čitaš romane. Najbolje se osjećaš u društvu svoje najbolje prijateljice u šetnji gradom s kavom u ruci. Vrlo si optimistična i male stvari te mogu razveseliti. Osim toga si vrlo samouvjerena i promišljena. 

Možda vas zanima I Maja Šuput i Doris Pinčić zaljubljene su u ovaj chic modni dodatak Rubrika Moda Moda

Maksi haljina 

Svejedno je li ljeto ili zima, najbolje se osjećaš u lepršavoj dugačkoj haljini? To može značiti da imaš vrlo nekompliciranu i romantičnu osobnost. Izbjegavaš svađu. Najradije sanjariš cijeli dan. Na poslu daješ sve od sebe, ali također si vesela kad dođeš kući kako bi se opustila. Voliš svoje prijatelje te bi sve napravila za njih. osim toga si vrlo emocionalna osoba. 

Mini haljina s cvjetnim uzorkom 

Cijele zime veseliš se danu kad ćeš opet moći izvući kratku ljetnu haljinu s cvjetnim uzorkom iz ormara? Onda si vrlo ekstrovertirana osoba koja rado cijele noći pleše s prijateljima ili upoznaje nove ljude. Život je za tebe pun čuda i pustolovina, a u planu ti stoji uživancija. 

Hoodica i trenirka 

Godina 2020. je tvoja godina i to zato jer stalno hodaš naokolo u trenirci i hoodici? Onda si vrlo nekomplicirana osoba. Također si jako introvertirana i mrziš biti u masi ljudi. Ali svojim prijateljima si osobito vjerna i spremna si im uvijek pomoći. Sve bi napravila za njih. Tvoji kolege na poslu mogu se uvijek pouzdati u tebe. 

Možda vas zanima Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične Rubrika Moda Moda

Bez odjeće 

Socijalna distanca i rad od kuće su za tebe savršena situacija, jer najradije gola hodaš po kući. Prije svakog Zoom-poziva treba te upozoriti da nešto brzo odjeneš? Onda si osoba koja jako voli istraživati i isprobavati nove stvari – osim odjeće. Mrziš konvencionalne stvari te se brzo osjećaš sputano. Obožavaš pustolovine... 

 

Photo: Pinterest

Komentari 0