Moda

I Maja Šuput i Doris Pinčić zaljubljene su u ovaj chic modni dodatak

  • Nakon što je završila prva sezona serije ''Emily u Parizu'', mnoge žene su svoj stil malo okrenule prema francuskom chicu
  • Upravo tako je svojih pet minuta slave i ove godine dobila beretka koju su već isfurale poznate Hrvatice
  • Maja Šuput, Doris Pinčić i Sonja Kovač samo su neke od njih, a mi smo istražili i ponudu u trgovinama

Kad nastupi hladnije vrijeme iz svojih ormara vadimo neke komade na koje smo pomalo i zaboravili od protekle godine, a nadopunjujemo garderobu novim trendi komadima. Francuska kapa ili beretka je jedan od dodataka koji se posljednjih godine, točnije svake hladnije sezone, vraćaju u stilu. Ove godine im je popularnost možda čak i veća nakon odgledane prve sezone serije ''Emily u Parizu''. Serija je podijelila gledatelje, no ne možemo joj osporiti ideje za outfite koji odišu pariškim chicom.  

Možda vas zanima Maja Šuput i Marko Grubnić otkrili Neveni vole li više botoks ili filere Rubrika Life&style Life&style

Da ćemo ovaj dodatak sve češće viđati i na poznatim Hrvaticama već su nam pokazale Maja Šuput i Doris Pinčić koje su se odlučile za smeđu i bež varijantu koja izgleda baš jesenski, a super im stoje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Možda vas zanima Ovaj put nije ostala kod kuće: Doris Pinčić pratitelje oduševila novom frizurom i modnim izborom Rubrika Stars Stars

Ovaj model idealan je ako želiš sakriti bad hair day ili podići cjelokupni outfit i tako mu dati notu elegancije. To znaju i druge poznate Hrvatice koje su na Instagramu pokazale kako ih one kombiniraju, a i kod njih prevladavaju zemljane nijanse te bijela boja. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7
Maša Zibar, Lidija Lešić, Jelena Perić

Izgleda kako će se ovaj trend nastaviti pa smo zavirili u ponudu trgovina i izdvojili naše favorite, nadamo se da se i tebi sviđaju. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Bershka 79,90 kn; Zara 119,90 kn; Stradivarius 69,90 kn

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Pull & Bear 79,90 kn; Zara 119,90 kn; Reserved 69,90 kn

Photo: miss7/Instagram

Komentari 0