Life&style
Reverzibilna hobotnica

Plišane hobotnice s dva lica hit su među djecom i odraslima. Evo koja je zapravo njihova namjena

  • Jesi li već u dućanima primijetila simpatične plišane hobotnice s dva lica?
  • Ove plišane igračke novi su ljubimac kako djece, tako i odraslih
  • Stvorene su kao alat za one koji imaju problema s izražavanjem emocija

Nakon fidget spinnera još je jedna dječja igračka osvojila svijet odraslih. Riječ je o plišanoj reverzibilnoj hobotnici koja je svjetska senzacija postala zahvaljujući društvenim mrežama, prvenstveno TikToku. Naime, ona je postala oruđe pomoću kojega demonstriramo svoje osjećaje kada riječi nisu dovoljne.

Možda vas zanima Mališani iz SOS Dječjeg sela izradili stickere za Viber povodom Majčinog dana - i besplatni su! Rubrika Life&style Life&style

Plišana hobotnica dolazi s dva lica - sretnim i ljutim. Osjećaš li se radosno? Preokreni ju na nasmiješenu stranu. Osjećaš li ljutnju? Pa, za to postoji namrgođena strana. Sjajan je ovo alat za sve one koji imaju problema s izražavanjem emocija.

@itslaaurr

i literally wanted one of these so bad 😭😍 ##fyp ##foryou ##boyfriend ##trend ##longdistance ##FallAesthetic ##new ##octopusplush

♬ original sound - Unnati Malharkar

Ove igračke iz 90-ih sada vrijede hrpu novaca, pogledaj krije li se neko blago i u tvojoj ostavi

O popularnosti ovog plišanca svjedoči i podatak da posljednjih mjeseci ne silazi s trona najprodavanijih igračaka na Amazonu. "Ovaj sam poklon poslao svojoj djevojci jer mi je ,kao i mnogim muškarcima, prilično teško pročitati njezin stav i raspoloženje", istaknuo je jedan recenzent, dok je drugi dodao:

"Pa, pokazalo se da je to fantastičan emocionalni alat za moju četverogodišnju kćer. Vidjela je kako ga koristim da pokažem kako se osjećam, a sada joj je 'Jelly' najdraža plišana životinja. Također joj koristi da pokaže vlastite emocije, kada joj treba predah od razgovora ili kad je jednostavno bijesna".

Možda vas zanima IKEA i LEGO izbacili proizvod koji će oduševiti djecu i roditelje: Pospremanje kockica učinili su super zabavnim! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli srhlrnz (@srhlrnz)

Također, flip-flop hobotnica može poslužiti i kao sjajan alat uz pomoću kojeg se mogu izbjegnuti sukobi na radnom mjestu. U trenutcima kada ti nije do razgovora jednostavno ju preokreneš te svojim kolegama tako daješ do znanja da jednostavno nije tvoj dan. Tržište je preplavljeno različitim inačicama ove igračke, a ako si u potrazi za originalom pronaći ga možeš u ponudi brenda TeeTurtle.

Ako nisi ljubiteljica online kupovine, emotivne plišane hobotnice će od četvrtka 13. svibnja biti dostupne i u Lidlovoj ponudi po cijeni od 49,99 kuna, a već sada ih možeš pronaći u Kauflandu gdje je za njih potrebno izdvojiti 33 kune.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0