Life&style

Jedna mama je na Tik Toku otkrila genijalan trik kojim provjerava dižu li njezini sinovi dasku na WC-u

  • Svaki roditelj zna da je naučiti djecu odlasku na WC manji problem od učenja da istog održavaju čistim
  • Korisnica Tik Toka po imenu Cathy otkrila je u videu trik pomoću kojeg provjerava dižu li njeni sinovi dasku
  • Zalijepila je novčanicu s donje strane daske, a mnogi su oduševljeni njezinim trikom te će ga i sami isprobati

Biti roditelj nije nimalo lako jer na tebi je velika odgovornost i zadaća da svoje dijete naučiš mnoge stvari. Velike i male. Jedna od tih zadaća je i učenje odlasku na WC, a kad djeca to nauče, shvatit ćeš da je to bio manji problem od učenja kako da taj isti WC održavaju čistim. Taman misliš da su savladali što si im govorila, a onda uđeš iza njih i dočeka te kaos. 

Bez obzira koliko molila, nagovarala ili hvalila nakon što počiste za sobom, djeca jednostavno ne mogu motivirana da održavaju kupaonicu, a posebno WC urednim. Iz tog razloga jedna je mama po imenu Cathy na Tik Toku podijelila lukavi trik kako bi provjerila dižu li njezini sinovi dasku na WC-u te ih isto tako natjerala da to čine. 

@cathymarie88

Don’t worry Karen the money is in a sealed bag!! inspo from @chrissy.j.xx ##mumsoftiktok ##momsoftiktok ##familylife ##mumlife ##boymomproblems

♬ Don't Rush - Zainab Hassan

Naime, ova mama je odlučila novčanicu od 20 funti zalijepiti na ispod daske kako bi potaknula sinove da ju dignu pa makar da provjere ima li ispod novaca. Ovaj njezin trik oduševio je brojne roditelje, a neki su rekli kako će i sami ovo isprobati.

Možda vas zanima Snalažljiva mama izmislila je genijalan trik za upotrebu korica kruha koje njezina djeca ne vole Rubrika Life&style Life&style

Jedna korisnica je došla i na ideju da se novčanica stavi i u rolu papira jer ju njezini ukućani ne mijenjaju ni kada se potroši, dok je druga rekla da ovo može izazvati i kontra efekt tako što ju sinovi više neće ni spuštati. Kako god bilo, nama se sviđa snalažljivost ove mame.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0