Life&style

Planiraš vjenčanje? Ova poznata talijanska regija dat će ti 2 tisuće eura da svoje vjenčanje održiš tamo

  • Sanjaš li o destinacijskom vjenčanju?
  • Talijanska regija Lazio platit će zaručenim parovima da svoje vjenčanje održe na njihovom području
  • Proslavu ljubavi možeš organizirati i u vječnom gradu Rimu!

Planiranje destinacijskog vjenčanja, čak i u najstabilnije vrijeme, jako je zahtjevno, no za parove koji razmišljaju o vjenčanju u stranoj zemlji, jedna destinacija ima primamljivu novu ponudu.

Talijanska regija Lazio nudi zaručenim parovima iznos od 2 tisuće eura da rezerviraju svoje vjenčanje na tom području. Novac par može iskoristiti za bilo što povezano s vjenčanjem, uključujući odjeću, cvijeće, kolače, fotografe ili hranu.

Glavni grad pokrajine Lazio je vječni grad Rim pa je ovo savršena prilika i za posjet o kojem si sigurno sanjala. No, Rim nije jedino što Lazio ima za ponuditi. U regiji se mogu pronaći i prekrasna mjesta i plaže na obali Tirenskog mora, kao i Cerveteri, drevni etrušćanski grad.

Možda vas zanima Kći mlade zaustavila vjenčanje i postavila mladoženji pitanje koje ga je rasplakalo Rubrika Life&style Life&style

Budući da se broj svadbenih svečanosti koje se održavaju na području regije drastično smanjio, ovime lokalne vlasti žele potaknuti trend održavanja vjenčanja u ovoj prekrasnoj talijanskoj regiji.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Destinacijsko vjenčanje u Italiji

Ponuda je dostupna za domaće, ali i strane parove naravno. Trajanje ponude je do kraja ove godine, odnosno do 31. prosinca 2022., a fond je ograničen na 10 milijuna eura. Ovu zgodnu ponudu tako će imati mogućnost osvojiti i iskoristiti 5 tisuća parova.

Ako se odlučiš na destinacijsko vjenčanje u Italiji i predivnom Laziju, sve informacije o ovoj ponudi možeš pronaći na linku. No, pripazi kod prijave, budući da ćeš ju prije izdavanja nagrade morati ispuniti na talijanskom jeziku.

Možda vas zanima Mladoženja došao na vjenčanje u trapericama i majici. Isplati se pogledati mladenkin izraz lica Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0