Life&style

Kći mlade zaustavila vjenčanje i postavila mladoženji pitanje koje ga je rasplakalo

  • Dirljivi trenutak na jednom vjenčanju postao je viralan, nakon što je mladoženja doveden do suza kada je kćer njegove mladenke prišla i postavila mu pitanje usred ceremonije.
  • Neposredno prije nego što je mladenka Tia trebala razmijeniti zavjete sa svojim budućim mužem Frankom, njezina 12-godišnja kći Aryanna javila se da pita nešto na što je čekala "2555 dana".
  • Evo što je rasplakalo mladoženju i ganulo sve uzvanike, ali i ljude na društvenim mrežama!

YouTube kanal Hapily, kojeg prati više od 250.000 pretplatnika, objavljuje feel good videe i priče za ljude koji žele sudjelovati u toplim i pozitivnim pričama. Tu se nađu vijesti o trudnoći, posvajanju, kućnim ljubimcima, prevladavanju teških vremena i još mnogo toga namijenjeno ljudima koji su umorni od konstantnih loših vijesti. A nismo li to u zadnje vrijeme baš svi?

Nedavni video sa spomenutog kanala postao je viralan, nakon što je mladoženja doveden do suza kada mu je za vrijeme ceremonije kćer njegove mladenke prišla i postavila pitanje. Neposredno prije nego što je mladenka Tia trebala razmijeniti zavjete sa svojim budućim mužem Frankom, matičarka je rekla kako njena kći ima nešto za reći.

Možda vas zanima Starija gospođa (61) i njen mlađahni suprug (24) žele postati roditelji. Sad razmatraju kako... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zatim je 12-godišnja Aryanna prišla oltaru, predala Franku pismo i rekla kako je na ovo "čekala 2555 dana". Nakon toga je postavila pitanje radi kojeg je njen očuh zaplakao.

"Frank, hoćeš li biti moj tata?". Mladoženja je odmah rekao da, a zatim su si pali u zagrljaj. O ovom slatkom trenutku, Frank je kasnije rekao: "Bio je to nevjerojatan osjećaj. Kad je počela čitati svoju bilješku sve je kliknulo, jednostavno sam poprilično ostao bez riječi."

Divna priča! "Posvojili smo 18 djece, većina su bili rastavljeni braća i sestre koje smo ponovno spojili"

Video je od tada postao viralan, a prikazan je i na NBC-u. "Predivno! Čestitamo mladencima. Ali  najviše ocu i kćeri," pisali su gledatelji. Čitav video možeš pogledati na kanalu, kao i druge feel good trenutke koji će ti, makar na kratko, odvratiti misli od ružnih stvari i podsjetiti na lijepe životne situacije.

Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0