Love&Sex

Mladoženja došao na vjenčanje u trapericama i majici. Isplati se pogledati mladenkin izraz lica

  • Dama i skitnica? Ovaj mladoženja na vjenčanju se pojavio u trapericama i majici s kratkim rukavima
  • Mladenki, u dugoj vjenčanici, s frizurom i top makeupom to izgleda nije bilo drago
  • Na internetu pljušte šalje na njihov račun premda vjerujemo da bi se pola muškaraca najradije baš tako odjenulo za taj veliki dan

Britanskog mladoženju nemilosrdno osuđuju na internetu jer se pojavio na vlastitoj svadbi u majici kratkih rukava i izblijedjelim trapericama - dok je njegova mladenka bila dotjerana kako spada - u otmjenoj vjenčanici, s totalnim makeupom, podignutom frizurom i buketićem.

Mladenka je napisala 12 pravila za svoje vjenčanje Možda vas zanima Buduća mladenka podijelila internet nakon što je objavila 12 pravila za svoje vjenčanje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Isječak njegovog modnog gafa (ma kakav gaf, tipu se jednostavno nije dalo!) prikupio je više od 1,7 milijuna pregleda na TikToku. Video s vjenčanjem svoje najbolje prijateljice Catherine Nicholson objavila je na toj društvenoj mreži Violet Price uvodeći nas u priču time kako je Catherine rekla da se nikad neće zaljubiti.

"Pa, definitivno se zaljubila ovog ljeta", stoji u opisu snimke, koju je podijelila Violet. Nekoliko mjeseci kasnije, Catherine se zaljubila i odlučila se udati za tog čovjeka. Catherine je bila odjevena kako bi impresionirala na dan vjenčanja, dok je njezin budući muž stigao u trapericama i crnoj majici s natpisom na leđima.

@violetprice16x Well she’s definitely fell in love this summer 😂♥️ @catherinenicholson21 ♬ deja vu - Olivia Rodrigo

Na sada viralnim snimkama, može se vidjeti kako mladenka stoji pred oltarom u tradicionalnoj bijeloj haljini i sa svjetlucavom tijarom. Za razliku od toga, njezin budući mužić, koji nema ime, nosi prljave tenisice, isprane traperice i crnu majicu s logom "Palm Angels" za tu priliku.

Međutim, modni kritičari TikToka nisu bili impresionirani - i brzo su osudili mladoženju jer se na svoj veliki dan odjenuo kao skitnica. "Hoćeš mi reći da je došao na svoje vjenčanje u majici Palm Angels (brend odjeće)?" upitao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi rekao: "To je tužno, vidi kako ona lijepo izgleda, nije se mogao potruditi ni da se preodjene od prethodne noći."

Naručila je prekrasnu haljinu za bratovo vjenčanje preko interneta, a dobila je ovu smijuriju!

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Video je i dio gledatelja potaknuo na šalu na račun mladoženjinog odijevanja, a neki tvrde da se tako ležerno odjenuo jer je nakon vjenčanja imao druge planove. "Kad se vjenčaš u 4, a momačka noć u pubu je u 6", našalio se jedan gledatelj, dok je drugi rekao: "Kad dođeš na vjenčanje ravno s burne večeri s dečkima."

Ostali gledatelji izrazili su šok nad muškarčevom odjećom, a mnogi su istaknuli kako im je teško povjerovati da se mladoženja namjerno pojavio na svom vjenčanju u trapericama i majici kratkih rukava. "Čovjek je zaboravio da će se ženiti", rekla je jedna osoba. Drugi gledatelj je upitao: "Zar nije znao da će se ženiti?"

Možda vas zanima "Jesam li u krivu što sam sa svog vjenčanja izbacila muževog prijatelja jer je doveo – četvero djece?" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Jedna osoba je rekla: "Svi pričaju o tome što nosi, ali ja razmišljam kako se mladenka par mjeseci prije vjenčanja nije htjela zaljubiti." Dok se drugi složio, rekavši: "Dobro, ali na stranu njegova odjeća, mladenka ni ne izgleda sretno." Violet, koja je postavila video, umorna od negativnih komentara prema svojoj prijateljici, podržala je Catherine rekavši: "Zaboga, prestanite, udana je i jako sretna."

Da, Catherine je ipak izgovorila "da", ali izraz njezina lica je nezaboravan. Mislimo da je nakon ovoga uslijedila svađa...

Photo: Screenshot TikTok@desiree.white

Komentari 0