Life&style

Naručila je prekrasnu haljinu za bratovo vjenčanje preko interneta, a dobila je ovu smijuriju!

  • Pronaći savršenu haljinu za neki događaj ponekad može biti stvarno zahtjevan zadatak
  • A posebno hrabro je savršenu haljinu tražiti preko interneta, tada trebamo biti spremni na iznenađenja
  • Upravo se to dogodilo TikTokerici Emily, kojoj je u pošiljci stigla posve drugačija haljine od one koju je naručila

TikTokerica Emily Rodriguee mislila je da je uspjela pronaći baš pravu haljinu za bratovo vjenčanje te ju je naručila sa stranice modnog brenda Pretty Little Thing.

No, kad je haljina stigla, Emily se šokirala. Naime, haljina ni najmanje nije izgledala poput one s fotografije koju je Emily željela i naručila.

“Vjenčanje mog brata se bliži i zaključila sam kako trebam lijepu haljinu. Pa sam tako naručila ovu”, rekla je Emily na TikToku. Zatim je pokazala haljinu koju je naručila, “Predivna i sjajna, savršena za jesensko vjenčanje”.

@emilyrodriguee @prettylittlething #whatiorderedversuswhatigot #LevisMusicProject #PINKHolidayRemix ♬ Easy On Me - Adele

No, onda je otkrila haljinu koja joj je stigla – drugačijeg kroja, boje i gotovo u potpunosti različita od one koju je naručila. “Ovo je ono što sam dobila”, razočarano je rekla Emily. “Što je ovo? Ne mogu ju ni zakopčati do kraja!”

Komentari njenih pratitelja su ubrzo počeli stizati pa je tako jedan primjetio: “To nije ni isti model haljine.” Nekima se pak nije sviđala nijedna haljina: “Ta haljina koju si naručila je ružna, kao i ova koju si dobila, gdje ti je bila pamet.”

 | Autor: TikTok@emilyrodriguee TikTok@emilyrodriguee

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija haljina sezone koja je zaludila žene diljem svijeta! Rubrika Moda Moda

Emily je u jednom od kasnijih videa otkrila koju je haljinu na kraju izabrala za vjenčanje. Odlučila se za dugu tamnozelenu, baršunastu haljinu.

“Nakon one katastrofe morala sam pronaći drugu haljinu za vjenčanje, pa sam tako nosila nešto što već imam.”, rekla je Emily u videu i pokazala prekrasnu svečanu haljinu.

@emilyrodriguee I like this song #JustDanceWithCamila #LevisMusicProject #takehismoney ♬ How To Pimp A N**ga - City Girls

Ovaj put Emily je za haljinu dobila same komplimente: “Ova je ikona!!! Tako dobro ti pristaje uz kosu/boju kože!!, dok je druga komentatorica dodala “Ovo je haljina mojih snova.”

Možda vas zanima Mladenka koja je vjenčanicu platila 20 kuna postala je hit: "Izgledaš kao Meghan Markle!" Rubrika Life&style Life&style
Photo: TikTok/Scrennshot

Komentari 0