Life&style

Online je kupila malu crnu haljinu - i stvarno je bila MALA, nije pokrila gotovo ništa

  • Žena se neugodno iznenadila kad se stigla "slatka" crna haljina koju je kupila na internetu
  • Bila je toliko premala da jedva da je pokrila intimne zone
  • Ipak, dosjetila se kako je može nositi - i do suza nasmijala pratitelje

Nije rijetkost da se na prvi pogled zaljubimo u divan komad koji ugledamo u online trgovini, ali kada zaista odjenemo to što smo naručili, često nastaje prava tragikomedija. Sličnu situaciju doživjela je ova žena koja je mislila da ne može pogriješiti s narudžbom male crne haljine. 

Možda vas zanima 24 ljudi koji su požalili svoju online narudžbu: što su naručili, a što dobili? Rubrika Life&style Life&style

Mala crna haljina uvijek je u modi – šik je, bezvremenska i seksi. Žena koja je kupila nešto što je mislila da će biti "slatka haljina" bila je iznenađena kada je stigla. Naime, haljina je bila tako tijesna, prorezi tako visoko urezani, dekolte predubok da  je nije dovoljno pokrivala da takva izađe među ljude. Dapače, nazirali su se i intimni dijelovi. Na TikToku je podijelila video na kojem isprobava haljinu, na kojoj se nalazi izuzetno dubok dekolte i visoki prorezi na bedrima.

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

"I tako sam kupila novu haljinu na Amazonu. Na internetu je izgledala jako slatko, ali na meni... jednostavno umirem", smijala se. "Ovo je haljina", nastavila je. "Smijem se jer jednostavno ne mogu odlučiti što da radim.Ovdje nema dovoljno tkanine i definitivno nema dovoljno tkanine ovdje", rekla je pokazujući na dekolte i bedra.

@girlfriendxoxoxo Damit amazon #amazon #dressfail #dresstok ♬ original sound - Girlfriend

Ne uspijevajući prikriti smijeh, nastavila je: "Oprosti, jer mi je to smiješno - imam jako slatko tijelo, ali me Amazon prevario, dovraga!" Unatoč njezinoj neugodni zbog haljine, većina komentatora rekla joj je da izgleda nevjerojatno(!) u haljini. "Mislim da ti dobro stoji", napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: "Sviđa mi se kako izgleda!"

Naručila je 'ziherašku' haljinu, ali na njezinu adresu pristigao je pravi 'horor' komad odjeće

@girlfriendxoxoxo I fixed the amazon fail dress #amazondress #amazon #dress #dressfail #katespadenyhappydance ♬ original sound - Girlfriend

"To je apsolutno prekrasno na tebi", napisala je treća osoba. "Ne vidim nikakvih problema", komentirao je netko drugi. U drugom videu objasnila je da je haljinu uspjela učiniti nosivom dodavši joj par crnih kratkih hlača i korzet. "Mmm bravo. Iako je i prije bilo dobro", komentirala je jedna osoba snimku.

Možda vas zanima Kako kupiti traperice online? S ovih nekoliko savjeta nećeš ih morati vraćati Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@mattmillerrealestate

Komentari 0