Life&style
Petar Grašo koncertom uoči rođendana oduševio publiku u prepunoj Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio i punac Tonči Huljić

Petar Grašo napravio spektakl u Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio punac Tonči Huljić

  • Petar Grašo je sinoć nakon pet godina ponovno održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni
  • Tijekom koncerta pjevač je saznao i da je dobitnik Večernjakove ruže za glazbenika godine, a glazbenik ima puno razloga za slavlje jer danas slavi i 46. rođendan
  • Kao gost iznenađenja na pozornicu se popeo i njegov punac Tonči Huljić, a mnogi su pomislili kako je s njim pjevala i trudna supruga Hana

Sinoć je prepuna Arena Zagreb odzvanjala hitovima Petra Graše koji je održao spektakularan koncert i nakon pet godina ponovno napunio Arenu. Rijeke automobila slijevale su se sinoć do zagrebačke Arene nestrpljivo iščekujući izlazak Graše na pozornicu. Splitski pjevač jedva je dočekao stati na pozornicu Arene u Zagrebu, a čim se pojavio publika nije skrivala ovacije. Grašo je koncert je otvorio najnovijom pjesmom "Jel ti reka ko", dobio je gromoglasan pljesak, a zatim je nastavio nizati svoje najveće hitove.

Možda vas zanima "Napravili smo grešku na vjenčanju!" Grašo priznao što su on i Hana krivo odigrali Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Koncert Petra Graše u zagrebačkoj Areni

"Prošlo je pet godina, prve dvije su brzo proletjele, nismo imali prilike družiti se, biti slobodni. Hvala vam sto ste čekali pet godina", rekao je Grašo publici. Kao gost iznenađenja na pozornicu se popeo njegov punac, Tonči Huljić. Mnogobrojna publika uglas je pjevala najveće hitove svog omiljenog pjevača, a oduševljenje što je zagrebačka Arena nakon dvije godine konačno puna osjetilo se u zraku.

Mnogi su pomislili da je s Petrom na pozornici kao prateći vokal i njegova trudna supruga Hana, ali se na kraju ispostavilo da to nije ona, već prateća pjevačica Antea Žure, djevojka koja joj jako nalikuje.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Koncert Petra Graše u zagrebačkoj Areni

Jednog od najpopularnijih pjevača razveselila je i vijest da je dobitnik Večernjakove ruže u kategoriji glazbenik godine. Nagradu je u Hrvatskom narodnom kazalištu preuzela njegova sestra Buga Grašo Radošević, a Petar je u Areni s publikom odmah podijelio lijepe vijesti.

"Upravo su mi javili, večeras je bila dodjela veoma respektabilne nagrade koja ima dugu povijest, a to je Večernjakova ruža. Ja sam u životu bio nekoliko puta nominiran, posljednju sam dobio prije nekih 17 godina, javili su mi evo pred rođendan da je ove godine po glasovima vas publike Petar Grašo pjevač godine. Hvala vam što me volite, hvala svima, hvala Večernjaku, hvala vama, hvala vam prekrasni ljudi", rekao je Grašo publici.

Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa nam je razotkrio

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Koncert Petra Graše u zagrebačkoj Areni

Možda vas zanima Petar Grašo na vjenčanju otkrio kojeg je spola njegova i Hanina beba Rubrika Stars Stars

Pjevač je najavio tri koncerta kojima želi proslaviti povratak u staro normalno nakon dvije godine. Nakon sinoćnjeg koncerta, danas će održati još jedan u Areni Zagreb, a u petak 25. ožujka u Spaladium Areni u Splitu. Lijepim vijstima tu nije kraj jer Grašo upravo danas slavi i svoj 46. rođendan pa ne smunjamo kako će i danas dobiti jedan od najboljih poklona, gromoglasnu publiku pred pozornicom.

Photo: Pixsell/Slaven Branislav Babic

Komentari 0