Stars

Petar Grašo na vjenčanju otkrio kojeg je spola njegova i Hanina beba

  • Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se prošlog vikenda, no novi detalji sa slavlja svaki dan se šire društvenim mrežama
  • Objavljeno je i kako je Grašo na svadbenom slavlju otkrio i spol bebe koju on i Hana očekuju u srpnju
  • Sretnom paru na svijet će stići malena djevojčica!

Vjenčanje Petra Graše (45) i Hane Huljić (31) održano je prošlog vikenda, a od tad ne prestaje zaokupljati javnost. Svaki dan otkriva se nova informacija vezana uz njihovo vjenčanje. Tako je sad otkriveno kako je Petar Grašo na svadbenom slavlju uzvanicima obznanio kojeg je spola beba koju on i Hana očekuju u srpnju. Ponosni budući otac okupljenima je otkrio kako će sa suprugom Hanom dobiti djevojčicu i sve raznježio, piše RTL Exkluziv.

Ime djevojčice koje treba stići na ljeto, u srpnju, još nije poznato. Vjenčanje se odvilo u Splitu, daleko od očiju javnosti, a Petar i Hana nisu s pratiteljima podijelili fotografije, već su to umjesto njih učinili kumovi. Hanina kuma Domenica i jedan od Grašinih kumova, Dino Rađa. Tomaž Kavčić, koji je također bio Grašin kum, s obožavateljima je podijelio kako je izgledalo vjenčano prstenje koje je poklonio sretnom paru.

Možda vas zanima Tomaž Kavčić, kum Petra Graše, pohvalio se posebnim vjenčanim darom sretnom paru Rubrika Stars Stars

 

O „vjenčanju godine“ zasigurno će se još neko vrijeme pričati, posebno kako se svakog dana otkrivaju novi detalji kojima su obožavatelji oduševljeni.

Možda vas zanima Osvanuo video prvog bračnog poljupca Hane i Graše u crkvi, mladenci nisu skidali osmijeh s lica Rubrika Stars Stars
Photo: PIXSELL/Zvonimir Barisin

Komentari 0