Life&style

Ovome se baš jako veselimo! Potvrđeno je da serija 'Male laži' dobiva i treću sezonu

  • Zbog velikog interesa obožavatelja diljem svijeta, glumačke dive Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Laura Dern i druge ponovno se okupljaju za snimanje treće sezonu nagrađivane serije 'Male laži'
  • Iako se prije četiri godine mislilo kako je druga sezona ujedno i posljednja, na veliku radost mnogih snimanje se nastavlja
  • Ovo je ujedno i jedan od najuspješnijih projekata Witherspoonine produkcijske kuće 'Hello Sunshine'
  • Pročitaj još i: Modna TV poslastica: Stiže nam serija o rivalstvu Coco Chanel i Christiana Diora

"Za vašu informaciju, stiže i treća sezona serije i neizmjerno se veselimo tome", izjavila je to glumica Nicole Kidman i time potvrdila da serija 'Big Little Lies' dobiva željno iščekivani nastavak. Iako se posljednja sezona počela s emitiranjem sada već poprilično davne 2019. godine, mnogi su pomislili da je druga sezona službeno i posljednja, no producentice koje ujedno igraju i glavne uloge ponovno su se okupile i najavile da priči nije kraj. 

Naizgled prpošna serija o svakodnevici zaposlenih majki, zapravo se primila u koštac s ozbiljnim temama u kojima na surov način progovara o obiteljskom nasilju, depresijama, ubojstvima i skrivenim tajnama u kojoj glavnu ulogu imaju Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, a u prošloj im se sezoni pridružila i genijalna Meryl Streep kojoj je ovo jedno od rijetkih pojavljivanja u televizijskom formatu.

 | Autor: Instagram @biglittlelies Instagram @biglittlelies

"Voljela sam ovu seriju jer se pojavila u trenutku mog života kada sam rodila djecu i mislila da ću se povući, a onda je došla ova situacija u kojoj smo Reese Witherspoon i ja mogle producirati zajedno”, izjavila je Kidman za strane medije. “A onda ste svi vi to gledali i napravili veliki uspjeh”, dodala je. 

Serija je kroz godine vrlo dobro prihvaćena i od kritike, a tome svjedoči i činjenica da je prva sezona dobila čak 16 nominacija za nagradu Primetime Emmy i osvojila njih osam. Datum izlaska serije i dalje nije poznat, no informacija da se ova iznimna serija s genijalnom glumačkom postavom vraća na male ekrane svakako veseli i jedva ju čekamo pogledati. 

 

Možda vas zanima Kćeri Nicole Kidman već su se ubacile u mamin posao, evo gdje ih možeš gledati Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @biglittlelies

Komentari 0