Stars

Kćeri Nicole Kidman već su se ubacile u mamin posao, evo gdje ih možeš gledati

  • Djeca nerijetko krenu stopama svojih roditelja, a tako je i u slučaju kćeri Nicole Kidman i Keitha Urbana
  • 10-godišnja Sunday Rose i 8-godišnja Faith Margaret se pojavljuju kao statisti u drugoj epizodi nove sezone Malih laži
  • Osim malih glumica, provjerili smo i što rade njezina djeca koju je posvojila s Tomom Cruiseom

Popularna HBO serija 'Male laži' je puna glumačkih zvijezda (halo, Meryl Streep!), ali u drugoj sezoni ima nekoliko pridošlica koje imaju posebno mjesto u srcu Nicole Kidman - njezine kćeri koje je dobila sa suprugom Keithom Urbanom, 10-godišnja Sunday Rose i 8-godišnja Faith Margaret.

 | Autor: Instagram/@nicolekidman Instagram/@nicolekidman U svibnju je Nicole Kidman za emisiju 'Good morning America' izjavila da će se njezina najmlađa djeca pojaviti kao statisti u drugoj sezoni 'Malih laži', a tako je i bilo - možeš ih vidjeti u 2. epizodi u učionici zajedno sa Ziggyijem, Chloe i ostalom glumačkom ekipom. "Možete ih vidjeti u jednoj sceni dok sjede na podu učionice", objasnila je Nicole i dodala: "Postoji nešto divno u tome da dovedeš svoju djecu na posao, oni vide to što radiš i postanu dio toga, zainteresirani i znatiželjni".

 | Autor: Screenshot/HBO Screenshot/HBO Ponosna se mama pohvalila i činjenicom da su obje djevojčice zainteresirane i za glazbu - Faith svira violinu, a Sunday klavir. Da vole dolaziti s mamom na posao potvrdila je i Zoe Kravitz: "Često su s nama pa nekad ne znam jesu li dio scene ili nisu", našalila se Zoe, "Toliko su slatke i pametne, točno se vidi da ih je odgajala Nicole Kidman"

Inače, Nicole iz prijašnjeg braka s Tomom Cruiseom također ima dvoje djece: posvojenog sina Connora Cruisea (24) i kćer Isabellu Jane Cruise (26) koji su nakon razvoda ostali živjeti s ocem koji ih je odgajao u duhu scijentološke crkve.

 | Autor: profimedia profimedia Razni izvori nalažu da je upravo scijentologija kumovala njihovom razvodu zbog čega je Nicole propustila brojne trenutke u životima svoje djece. Isabella je inače frizerka koja živi u blizini Londona, a njezin mlađi brat Connor je DJ i živi u Miamiju, a uskoro bi trebao i pred oltar s djevojkom koju je upoznao upravo u scijentološkoj crkvi. 

 | Autor: Instagram @gigihadid/Profimedia Instagram @gigihadid/Profimedia

S lijeva na desno: Connor Cruise; Isabella Jane Cruise

Photo: Instagram/@nicolekidman

Komentari 0