Life&style

Ovo su stvari koje žene mrze na svom tijelu, a koje muškarci zapravo vole

  • Žene su često same sebi najveće kritičarke, posebno kada je u pitanju fizički izgled
  • Iako toga nisi svjesna muškarci često neke stvari koje tebi smetaju na tvom tijelu ni ne primijete
  • Terapeutkinja je otkrila koji su to dijelovi tijela koje žene mrze, a muškarci ih vole

Mrziš svoje bokove? Bilo da su previše mlohavi, previše koštani, preuski, preširoki ili na drugi način neugodni za oči, velika je vjerojatnost da ih većina muškaraca smatra privlačnim. Žene gube nemjerljivo mnogo vremena osjećajući se neugodno i nezadovoljno svojim izgledom, opsjednute dijelovima tijela koje muškarci smatraju privlačnim u bilo kojem obliku i veličini. Evo dijelova na tijelu žene koje žene često mrze, ali prema riječima psihoterapeutkinje dr. Erice Goodstone, muškarci kažu da ih vole.

1. Tvoja stopala

Mnogi muškarci potajno vole ženska stopala. Ne obraćaju ni pozornost na uobičajene dijelove tijela koje ti možda "mrziš". Zato otiđi na pedikuru sa svojom omiljenom bojom i dodaj nakit poput zlatne narukvice za gležanj i prstena na prstima od perli. Možda ćeš biti iznenađena reakcijom svog muškarca.

2. Tvoje ruke

Koliko su ti ruke nježne i privlačne? Ako ih skrivaš u džepovima ili ih držiš stisnute u šake, možda ukazuješ na to da si nesigurna i suzdržana. Pokušaj otvoriti ruke i postati simbol brige i spremnosti za povezivanje.

Možda vas zanima "Mrzim svoju ženu" - poznata terapeutkinja govori u kojim je slučajevima čula te riječi od muževa Rubrika Life&style Life&style

3. Tvoji prsti

Čine li ti se da ponekad pogledaš u dobro njegovane i otmjene prste? Jesu li tvoji nokti uredno oblikovani svježim lakom u ugodnoj ili zanimljivoj boji? Jesi li koristila prste za nježno masiranje muških ramena ili za nježne dodire ruku i leđa? Možda ćeš se iznenaditi koliko tvoje rukei prsti mogu biti privlačni ako muškarac može zamisliti dodire koje mu pružaš.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ženske usne

4. Tvoja leđa

Dok neke muškarce privlače noge i stražnjica, tvoj će muškarac možda uživati ​​u maženju tvojih leđa. Bez obzira imaš li definirane mišiće ili samo lijepa leđa, višak masnoće ili problemes kožom, možda ćeš se iznenaditi kako ti muškarac voli masirati leđa i zamisliti uzbuđenja koja mu spremaš.

Povjerenje, tolerancija i što još? Pravu ljubav možeš doista prepoznati po ovim znakovima

5. Tvoja zadnjica

Brineš li se da imaš veliku zadnjicu? Ima mnogo muškaraca koji to jednostavno vole. Zapravo su uzbuđeni načinom na koji izgleda. Zaobljenost je dobra. Muška tijela su pravocrtnija pa njihov mozak zapravo žudi i cijeni zaobljenost ženskog tijela, što znači da ne moraš biti veoma mršava da bi bila privlačna.

6. Tvoje usne

Dakle, možda tvoje usne nisu velike i bujne, one su uske i male. Bez brige. Još uvijek možeš pokrenuti val emocija ako ih koristiš na pravim mjestima na njegovu tijelu. I ne zaboravi na moć riječi koje mu sapćeš na uho.

 | Autor: shutterstock shutterstock Žena bez šminke

7. Tvoje lice bez šminke

Žene se osjećaju "golo" bez šminke, ali većina muškaraca zapravo preferira minimalnu ili nikakvu šminku. A često djevojke i žene izgledaju mlađe ne noseći nikakvu šminku, što se muškarcima sviđa.

8. Tvoje fine linije i bore

Možda zvuči primamljivo podvrgnuti se botoksu kako bi popravio te fine linije i bore, ali prirodno lice pobjeđuje zategnuto, neprirodno lice. Osim toga, nekoliko finih linija dokaz su životnog iskustva, samopouzdanja i većeg bogatstva znanja.

9. Ljubavne ručke

Postoji razlog zašto ih nazivaju ljubavnim ručkama - stoga nemoj biti toliko nesigurna u pogledu dodatnih pet kilograma na struku i bokovima. Muškarci baš i ne vole mršave i košćate žene.

10. Tvoje grudi

Dok žene ravnih prsa misle da muškarci neće htjeti izlaziti s njima, one s većim grudima željele bi manje ili utegnutije grudi. U međuvremenu, na kraju dana, muškarci vole samouvjerene žene, bez obzira na veličinu grudi. Uz seksi donje rublje, tvoj partner će biti zadivljen tvojim grudima, bez obzira na veličinu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock "Ljubavne ručke"

11. Tvoj celulit

Muškarci možda ne vole celulit, ali ga ne mrze kao žene. Ono što dečke uzbuđuje je cijelo žensko tijelo. A često su žene te koje previše pozornosti posvećuju tom "neprijatelju". Jedna je žena bila toliko opsjednuta svojim zadnjicom na kojoj je imala celulit da se odmaknula od ljubavnika dok je ustajala nakon seksa. Na kraju je rekla: "U redu, imam celulit na zadnjici!" Rekao je: "Što je celulit?"

Kako cherry rajčice djeluju na naše zdravlje Možda vas zanima Evo što bi se dogodilo s tvojim tijelom kada bi svaki dan jela cherry rajčice Rubrika Life&style Life&style

12. Tvoja bedra 

U primitivna vremena velika bedra kod žena značila su snagu, izdržljivost i sposobnost zaštite djece. Iako to nije tako u današnjoj kulturi tijela, mnogim je muškarcima to još uvijek privlačno. Neke kulture štuju žene s većim nogama i ne ismijavaju ih. Razmisli o brazilskim plesačicama i mnogim afričkim plemenskim ritualima.

13. Tvoj trbuh

Trbuh ne treba biti potpuno ravan ili isklesan da bi žena bila privlačna. Prisjeti se samo figure Marilyn Monroe, koja je imala obline i salo na trbuhu, a jedna je od najvećih seksualnih ikona, čime je se smatra i danas. Zbog toga se ne ustručavaj oko "većeg" trbuha jer sjeti se da savršeni standardi postoje samo u časopisima.

Photo: shutterstock

Komentari 0