Life&style

Ovo je 15 pravila koja svaka mladenka treba naučiti napamet prije svoga vjenčanja

  • Čak ako si taj dan planirala od sedme godine, ne zaboravi da to nije samo tvoj dan - nego i njegov
  • Pročitaj ovih 15 pravila i savjeta kako bi bila sigurna da će to biti tvoj dan iz snova
  • I, btw, nemaju svi slom živaca zbog vjenčanja. To je klišej i predrasuda - zato samo naprijed!

Planiranje vjenčanja je stresno kao preseljenje ili požar, mnoge žene ne mogu prestati misliti na taj događaj, skupljaju informacije na sve strane, vade fotografije iz časopisa i s interneta, sve da taj dan bude idealan. A zapravo ne znaju što ih čeka.

Došao je trenutak da pogledaš stvari realno i shvatiš što moraš znati o tom danu.

1. Čak ako si taj dan planirala od sedme godine, ne zaboravi da to nije samo tvoj dan - nego i njegov! Nisu sve njegove ideje besmislene i nemoj samo odmahivati rukom (osim ako ne predloži tematsko vjenčanje, recimo, Western ili bajkeri, u tom slučaju odmahni rukom i više ga nemoj pitati za savjet).

2. Nitko ne voli bridezille, mladenke koje u pomami ruše sve pred sobom kao godzila. Ako tvoj voljeni bježi od tebe, skriva se u nekom kutu i tješi u svojem sportskom dresu iz srednje, možda si pretjerala. Znamo da je stres velik, ali ne opravdava divljanje.

Možda vas zanima Kumi su rekli da na vjenčanje može odjenuti što god želi, a ona se odlučila na nešto potpuno ludo! Rubrika Život Život

3. Svaki put kad se pojavi novi trošak, tvoj budući muž past će u komu. Nemoj to pogrešno shvatiti. Recimo to ovako, njegov je zadatak da ostane racionalan i to ne znači da pokušava spriječiti da dobiješ svoje vjenčanje iz snova. On mora biti razumni ying koji će se suprotstaviti tvojem rastrošnom yangu. To je dobra lekcija i za sam brak.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

4. Neće sve biti idealno. Evo, konačno se i s time suoči. Ne može baš sve biti kao u vjenčanju iz tvojih snova. Nikad ne znaš, možda čak ispadne i bolje. Najvažnije je da ne budeš kruta i opsesivna, da se prepustiš trenutku i očekuješ najbolje.

5. Budi svjesna toga da ako se u vrijeme planiranja vjenčanja nekoliko puta posvađaš s budućim mužem i poželiš ga ubiti, to ne znači da vas ne čeka svijetla budućnost. Posvađaj se, ali se na koncu počni svemu tome smijati! S njim.

6. Dobra vijest je da ćeš dobiti jako puno poklona, ali loša vijest je da ćeš svim tim ljudima prije toga morati platiti večeru.

Možda vas zanima Princ Harry je na svoje vjenčanje zvao svoje bivše, no hoće li sada on ići na svadbu nekadašnje djevojke? Rubrika Stars Stars

7. Prosječno vjenčanje košta jedva nešto manje od polovnog auta. Moraš imati na umu da se ne radi o takmičenju. Odaberi si budžet i drži ga se, nemoj ići preko dogovorenog.

8. Što je najvažnije kod vjenčanja? Gosti! Jesi li pozvala prave ljude, udaješ li se za čovjeka kojeg voliš, jesu li uz tebe iskrene prijateljice? Vjeruj, to je važnije od cvijeća, šarenih balona koji na nebu ispisuju Volim te ili labudova u jezeru pokraj sale u kojoj se udaješ.

9. Bez obzira koliko si uštedjela, uvijek ćeš na koncu imati manje nego što ti je potrebno za vjenčanje iz snova. To je Murphyjev zakon o vjančanjima.

10. Kad te pitaju 'uzimaš li...', nemoj pitati možeš li ga zamijeniti ako sačuvaš račun.

Možda vas zanima Ne želi ni čuti za vjenčanje? Evo što možeš napraviti kako bi ga razuvjerila... Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Moraš se pomiriti s tim da će i tvoj tata zaplesati. Nemoj se osvratiti na zgažene prste ili odgurnutu dječicu.

12. Nema vjenčanja bez 'kuruze'. Nitko nije tako cool da ne može izdržati pokoju klapu ili narodnjak ako to rođaci zažele.

13. Netko će se sigurno na vjenčanju oblokati. Samo pazi da to ne budeš ti.

via GIPHY

14. Nemaju svi slom živaca zbog vjenčanja. To je klišej i predrasuda koju šire filmovi, serije i mediji, većina parova se super provede na svojem vjenčanju i sve prođe bez velikih drama. Možeš ti to!

15. Bez obzira koliko se nervirala prije samog vjenčanja, sjeti se na taj dan da to treba biti dan veselja, najsretniji dan tvojeg života i zato odluči da se nećeš nervirati, da je došao trenutak da se opustiš i uživaš.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0