Stars

Princ Harry je na svoje vjenčanje zvao svoje bivše, no hoće li sada on ići na svadbu nekadašnje djevojke?

  • Engleska pjevačica Ellie Goulding će za mjesec dana izreći sudbonosno 'da' svom zaručniku Casparu Joplingu
  • S obzirom da je prije par godina izlazila s princom Harryjem, javnost je nemalo iznenadila činjenica da će i neki članovi kraljevske obitelji prisustvovati vjenčanju
  • Svoj su dolazak već potvrdili princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah Ferguson- što o svemu tome misli princ Harry?

Ellie Goulding, poznata engleska kantautorica, idući će mjesec izreći sudbonosno 'da' svom zaručniku Casparu Joplingu. Par se upoznao prije dvije godine, a zaruke objavio prošle godine u kolovozu. Vjenčanje će se održati u Yorkshireu - sam obred u katedrali, a VIP zabava u veličanstvenom dvorcu Howard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caspar Jopling (@casparjopling) on

Mirror navodi da će vjenčanju prisustvovati tristotinjak uzvanika, a među njima i neki od članova kraljevske obitelji. Ellie je na svoj popis gostiju stavila i princezu Beatrice i Eugenie te njihovu majku Sarah Ferguson, a one su navodno već potvrdile dolazak. 

Možda vas zanima Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo Rubrika Beauty Beauty

Ovo možda ne bi izazvalo reakcije javnosti da pjevačica nije prije par godina ljubovala s njihovim rođakom - princom Harryjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, njih su se dvoje intenzivno družili nakon što su se 2011. sprijateljili na vjenčanju princa Williama na kojem je Ellie i pjevala. Iako nije potvrđeno da je pozivnicu poslala i na njegovu adresu, pretpostavlja se kako bi princ Harry ipak preskočio ovo druženje. Ipak, ne zna se što se sve može dogoditi jer je na svoje vjenčanje Harry pozvao nekoliko svojih bivših - Cresidu Bonas i Chelsy Davy.

Možda vas zanima Zahuktava se sukob Meghan i Kate: Čak je i princ Harry morao reagirati... Rubrika Stars Stars

Ne znamo što točno misli o njezinom popisu gostiju na kojem se nalazi još jedan Ellin bivši dečko, Ed Sheeran, ali znamo da Harry uglavnom vrijeme provodi sa svojom dvomjesečnom bebom i suprugom Meghan, koja je trenutno na rodiljnom dopustu. Zbog činjenice da su se povukli u svoja četiri zida i da se ne izlažu često očima javnosti su se ponovno pronašli na metama kritika, a koliko je to naporno, Meghan je na premijeri Kralja lavova otkrila i pjevaču Pharellu Williamsu.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0