Life&style

Ovnove, lavove i škorpione očekuje jako dobar tjedan, ali nemamo baš dobre vijesti za sve

  • Sretna Nova godina i sve najbolje u ovoj novoj godini od srca 
  • Ne, ne brini, autorica ovih redaka nije se tek probudila iz hibernacije
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak ovaj tjedan  

U čarobnom svijetu astronomije i astrologije, nova godina započinje u trenutku ravnodnevnice, kada sunce prelazi preko kozmičke pukotine i premješta se u horoskopski znak ovna. Dakle: baš sada! Radikalno kreni ispočetka te pošalji zamišljene rakete na noćno nebo.

Ovan

Aleluja. Za tebe nova godina započinje odmah s tvojim posebnim danom. Sve najbolje za tvoj solarni povratak! Pogledaj oko sebe i promatraj prirodu, jer sve doslovno doživljava eksploziju. Tamo gdje je prije samo nekoliko tjedana bilo ledeno blato, život sada cvjeta u svim duginim bojama - upravo tu energiju, energiju apsolutnog proboja, nosiš duboko u sebi. U krajnjoj liniji, postoji razlog zašto si rođena sada, a ne u listopadu.

via GIPHY

Bik

Osobe rođene u znaku bika će, naravno, primijetiti silu od koje se sve oko tebe podiže u zrak iz zemlje. Zimsko sunce približava nam element vatre u sljedeća četiri tjedna i doista možemo spaliti sve staro i opustiti se prije nego što dođe tvoje vrijeme, vrijeme bikova. Polagano pripremi kremu za sunčanje!

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka trenutačno okružuje čarobna aura - blistaju i neodoljivi su Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Uzbudljivo, Mars je u horoskopskom znaku blizanaca - o tome smo već raspravljali – i stvarno ti daje polet te bistri misli. Odjednom možeš razmišljati još jasnije i strukturiranije te rezultat predstaviti vanjskom svijetu na takav način da on još dugo odjekuje. Oprez, nemoj se precjenjivati negdje do 23. ožujka, budi oprezna i čuvaj svoja osjetila. Ni u kojem slučaju ne bi trebala koristiti usta u punom pogonu. Inače ćeš završiti s brdom posla, a to ne želiš. 

Ovi horoskopski znakovi su cijepljeni protiv romatnike i od njih ne očekuj neke izljeve ljubavi

Rak

Nemoj se ponašati poput mimoze - znamo da si jedno od nježnijih bića u horoskopu. Tako je kako je. Ali, to ne smije biti razlog da se odmaraš u požrtvovnoj pozi sve do Svetog Nigdarjeva i tvrdiš kako sada možeš čuti kako raste trava. Iskoristi zov sunca i pronađi snage u sebi. Korak po korak, hrabro. I da, znojiš se, a to može biti samo dobro za tebe! Mars ti je u posjeti ovaj tjedan i dat će ti elana.

via GIPHY

Lav

Sunce, tvoj vječni vladar na nebu, gotovo ti trenutačno osigurava povećanje blistave vitalnosti. Ako to nisi već primijetila, obrati pažnju, ali zapravo bi se trebala osjećati nevjerojatno osvježeno već od početka tjedna. Vrijeme je za akciju: pokreni sve što si odgađala duže vrijeme, jer s lakoćom ćeš obavljati i najteže i najkompliciranije poslove.  

Djevica

Sunce je promijenilo kuće i sada se cijeloj energiji riba (Venera i Merkur) pridružuje element vatra (zahvaljujući ovnovom suncu), a Mars je u blizancima, hmmm. Doista nema zemlje na vidiku. Kako se ne bi zbunila, napravi plan - za sljedećih dvanaest mjeseci, koji zatim podijeli na sve manje i manje korake i - opala - opet imaš manevarski prostor i zemlju pod nogama!

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Kod vaga je i dalje najvažnija ravnoteža. To u teoriji zvuči puno dosadnije nego što je zapravo u praksi. Gotovo da od toga možeš napraviti igru - jabuku za svakog gumenog medvjedića, čašu vode za svaku čašu vina, ljubavnu priču za svaki triler. Samo pripazi, osobito u svakodnevnom životu, nastavi uravnoteživati stvari. Vidjet ćeš, stvarno je zabavno!

via GIPHY

Škorpion

Kao tako osjetljivo biće trebala bi primijetiti kozmičku promjenu vremena najjasnije od svih horoskopskih znakova. Zalutali smo iz vrlo emotivnog vremena riba u vatrenog ovna. Možda ćeš se ovih dana osjećati pomalo zbunjeno. A možda je za to kriv i simpatični kolega prema kojem se počinju pojavljivati neki nejasni osjećaji… Ako ti je lijepo s njim, prihvati poziv na piće ili večeru. 

Strijelac

Sljedeća četiri tjedna sve će ti biti radikalno drugačije. Otprilike kao da si na koturaljkama, a na leđima ti je raketni motor. Niti jedan planet nije retrogradan, sunce sja iz vatrenog znaka! Ideš! Zato je bolje montirati par jastuka za koljena, samo u slučaju da iznenada moraš zakočiti. Nisu svi brzi kao ti.

Jarac

Opa! Jarci se također polako, ali sigurno, odvajaju od gravitacije zemlje. Od sada smo službeno u godini Saturna. Za sve ostale horoskopske znakove su ovo prilično osrednje informacije, ali za tebe je to bomba! U krajnjoj liniji, Saturn neće biti tvoj vladar samo na nebu sljedećih dvanaest mjeseci, nego i za čitav život na Zemlji. Dakle, priredi mu pristojnu dobrodošlicu! Na primjer, počasti frendice i nazdravite finom čašom vina. 

via GIPHY

Vodenjak

Ovih dana nemoj dopustiti da ti se odvrati pažnja i nemoj odustajati od svojih ciljeva. Saturn, vladar nove astronomske godine koja je upravo započela, sjat će iz tvog horoskopskog znaka još neko vrijeme. To je dobro: držat će te na putu, htjela ti to ili ne! Ako si planirala tražiti povećanje plaće ili bolje radno mjesto, sada je dobro vrijeme za to. 

Ovi horoskopski znakovi su pravi plačljivci, oni se raspekmeze zbog svake sitnice

Ribe

Sunce polako, ali sigurno, puže iz tvog horoskopskog znaka i sa sobom vodi Veneru. Oboje idu jednu kuću dalje, u horoskopski znak ovna. Ovo je trenutak da se ponovno intenzivno i vrlo detaljno pozabavimo s posljednja četiri tjedna. Što si naučila? Što možeš ponijeti sa sobom, od čega se možete oprostiti s ljubavlju? Sve to zapiši i veseli se svom novom danu rođenja. Sve najbolje!

Photo: Shutterstock

Komentari 0