Love&Sex

Ovi horoskopski znakovi su cijepljeni protiv romatnike i od njih ne očekuj neke izljeve ljubavi

  • Svaki je horoskopski znak jedinstven na svoj način i svaki ima neke prednosti, ali i mane
  • Naravno, to ne znači kako je jedan horoskopski znak općenito bolji od drugoga
  • Međutim, kad je riječ o ljubavi, točnije o romantici, ova četiri horoskopska znaka totalno su neromantični 

Bez obzira na to je li Valentinovo ili nije, neki horoskopski znakovi jednostavno ne znaju kako izraziti ljubav riječima i gestama. Stoga se od njih ne mogu očekivati veliki znakovi ljubavi. Ovi znakovi zodijaka apsolutno su neromantični…

Škorpion

Škorpion voli biti tajanstven i udaljen. Naime, jedan razlog zašto je takav jest činjenica da nerado otkriva svoje prave osjećaje. Čak i za ljude, koje voli više od svega, obično ostaje misterij. Nelagodno mu je zbog romantičnih gesta. Jednostavno više ne pokazuje ljubav u svakodnevnom životu.

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjaku nisu potrebne kičaste geste ili romantične riječi kako bi pokazao svoju ljubav. Za njega su skupi nakit, naporni izlasci i dugi znakovi ljubavi apsolutni horor. Više voli pokazati partneru koliko mu je važan radeći na međusobnom odnosu i uživajući u svakom danu.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka brzo se počnu dosađivati u ljubavnim vezama Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

Strijelac voli slobodu i pustolovine. Međutim, nema vremena za romantične spojeve i izjave ljubavi. Svatko s ovim horoskopskim znakom može se veseliti zabavi i igrama u prirodi. Rijetko će ti pripremiti večeru uz svijeće.

via GIPHY

Rak

Rak bi učinio sve za svog partnera, ali kreativni i romantični spojevi nisu za ovaj horoskopski znak. Tipični rak najviše voli samo biti kod kuće i lijepo razgovarati sa svojom voljenom osobom.

Možda vas zanima Tko će biti milijunaš: 3 horoskopska znaka kojima se ove godine smiješi veeeliki novac Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0