Life&style

Ova 3 horoskopska znaka trenutačno okružuje čarobna aura - blistaju i neodoljivi su

  • Kao i uvijek: ponekad sama zasjaš - a ponekad netko drugi
  • Naša karizma i aura fluktuiraju, baš poput raspoloženja i razine energije
  • Ova tri znaka trenutačno su okružena čarobnom aurom 

Svi imamo faze u kojima se vanjskom svijetu činimo prilično bezlični i neprimjetni, ali i one u kojima očaravamo druge, a zapravo ne radimo ništa posebno. Ovi horoskopski znakovi trenutačno su u takvoj fazi: tvoja je aura sada jednostavno čarobna. Ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji ožujak ikad, čeka ih hrpa dobrih vijesti 

Ribe: tvoj "kaos" te čini još simpatičnijom

Merkur i Neptun zajedno u znaku ribe - to ti daje vrlo zanimljivu auru! Možda se i sama osjećaš pomalo izgubljeno (osobito kroz Neptun), ali tvoj trenutačni kaos čini te samo još simpatičnijom i pristupačnijom drugima. Nije ni čudo: „Slabosti“ nude potencijal za identifikaciju, tvoji bližnji mogu se sada naći u tebi i to izaziva ugodne i poznate osjećaje prema tebi. Merkur te obasipa nadahnućem i idejama. Mnogo se značajnih stvari događa u tebi - a to se vidi i na tebi pa ti se ovih dana mnogi jednostavno dive. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Blizanci: pokrećeš ljude dajući im nadu

Mars se u međuvremenu etablirao u horoskopskom znaku blizanaca - i od tamo nadahnjuje tvoju dinamičnost, energiju i motivaciju. Bez obzira što radila i što moraš napraviti, oduševljena si i sretna zbog toga. Izvana je to itekako jasno uočljivo te je ujedno i zarazno i uzbudljivo. Sada pokrećeš ljude oko sebe i daješ im nadu i hrabrost. Sve tvoje snage i prednosti - humor, razum, pragmatizam - sada dolaze na svoje, na simpatičan, motivirajući način. Naime, čak i ako uspijevaš u mnogim stvarima, uvijek odišeš poniznošću i humanošću.

via GIPHY

Lav: iskrena i otvorena jednostavno zračiš

Jupiter, Saturn i Merkur pozivaju lava da se otvori - i daju mu posebno zadivljujuću, atraktivnu i simpatičnu auru. Drugi ljudi prepoznaju tvoju spremnost da se uključiš: sa stvarnim osjećajima, stvarnom blizinom, stvarnim životom. Iznutra si možda pomalo rastrgana i nisi sigurna koliko se doista možeš učiniti ranjivom. Ali izvana zračiš, i to prije svega otvorenost i iskreni interes za autentičnošću i dubinom - a to privlači prave ljude da razriješe tvoju unutarnju ambivalentnost.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0