Life&style

Ovih 7 znakova otkriva da si dovoljno zrela i odrasla da prestaneš s besmislenim igricama - i ne samo u vezi

  • Životno iskustvo dijeli najbolje lekcije, ali jesi li dovoljno naučila da ti se više ne da "igrati igrice"
  • Ovi znakovi će ti jasno pokazati imaš li više volje i strpljenja za ljude koji nemaju jasne namjere
  • Nije riječ samo o vezama i ljubavima, već i o drugim uobičajenim životnim situacijama i iskušenjima

Kad smo mladi, većini nedostaje samopouzdanje da budu posve otvoreni i jasni s ljudima, naročito u ljubavnim vezama. Naša su srca i naš um nepredvidivi i čudni i postoji stotinu načina da se spotaknemo i padnemo i pri tome ozlijedimo ne samo sebe nego i druge.

Jasno je da svi započinjeno život u vezi pomalo sramežljivo, nenametljivo. Neku osobu priželjkujemo, no nismo se spremni do kraja otvoriti i to pokazati jer se bojimo odbijanja, slomljenog srca. Ili smo spremni na sitne laži zbog kojih osjećamo da ćemo ispasti bolje ili ga nećemo povrijediti ako mu malo slažemo.

via GIPHY

Većina pametnih žena s vremenom tu osobinu nadraste jer nauče da je toliko lakše biti iskren i otvoren s ljudima. Ljubav je već sama po sebi dovoljno komplicirana, i bez kojekakvih igrica, polulaži i borbi za moć.

S tim ljubavnim (ne i seksualnim) igricama samo gubiš vrijeme. A da ne govorimo o tome kako onemogućuješ muškarca koji ti se sviđa da te voli onakvom kakva jesi, da zaista voli tebe, stvarnu osobu, a ne neku poluizmišljotinu. Možda oni koji igraju igrice i glume zapravo dubinski osjećaju da tu vezu ne žele kao dugotrajnu i nadaju se da će dobiti ono što priželjkuju prije nego što se otkrije prava istina.

Evo sedam znakova koji ti govore da si isuviše zrela i odrasla za besmislene igrice.

1. Čim shvatiš da ti mulja, ti ga otkačiš

To znači da si dosada već sve čula i shvatila kad ti netko laže i kad te nastoji obmanuti. I shvatila si da nemaš vremena i volje za one koji bi s tobom igrali igre moći.

via GIPHY

2. Dosta ti je savjeta koje ponavljaš prijateljicama u lošim vezama

Ti si prestala s igricama, ali tvoje prijateljice nisu i 'dave' te s posve očitim primjerima loše veze i lošeg odnosa i već su ti dosadile! Morale su konačno i one nešto naučiti i spremno ćeš im to reći.

3. Njegove isprike više kod tebe ne prolaze

Ono da je slučajno 'prespavao jer je jučer radio do kasno'? Ili neke jako složene priče o važnosti njegovog posla zbog kojeg ti se nije mogao javiti da te upozori da ga ne čekaš dvadeset minuta ispod sata? To je amater i na krivu se namjerio!

Možda vas zanima 12 rečenica koje muškarci izgovaraju kad od tebe žele samo jedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Imaš vlastite planove i želje

Nemaš vremena za gluposti jer imaš svoje ciljeve. Ako se netko s tobom igra i pokušava te spriječiti da svoje ciljeve ostvariš, dovoljno si pametna da mu kažeš da se makne!

via GIPHY

5. Znaš što želiš od svoje veze

Dovoljno si toga prošla da točno znaš što želiš u vezi i što očekuješ od svojeg partnera, a to znači da mu igrice ne opraštaš.

6. Imaš djecu

Bez obzira koliko ti je godina i koliko si rano rodila, žena s djetetom mora misliti i na to dijete, a ne samo na sebe i svoj provod. Onaj tko se pokuša s tobom igrati, igra se i s majkom tvojeg djeteta. A za tako nešto ti nemaš vremena.

Možda vas zanima Muškarci se najviše boje žena u ova tri horoskopska znaka, jesi i ti među njima? Rubrika Life&style Life&style

7. Ne odgovaraš na kasne noćne pozive

Ti možda imaš prijatleja od kojeg ne očekuješ puno više osim seksa, kao ni on od tebe - to nas se ne tiče, to je sasvim u redu i tvoja stvar ukoliko ste oko toga jasni i otvoreni. Ali kad ti šalje poruku u 3 ujutro, svjesna si da ne želi ništa drugo osim seksa i nemoj ni pomisliti da mu popustiš jer, eto, možda će nakon ovoga uslijediti prava veza.

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0