Life&style

Muškarci se najviše boje žena u ova tri horoskopska znaka, jesi i ti među njima?

  • Postoje žene koje točno znaju što žele – i kako će to dobiti
  • Njihova samouvjerenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima utjeruju strah u kosti
  • Mi smo istražili kojih se najviše horoskopskih znakova muškarci boje

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje te znaju što žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo ti u kojim znakovima zodijaka je rođena većina takvih žena te zašto ih se muškarci boje.

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobit će brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku ovna ne plešu po ničijoj glazbi – dapače, uglavnom dirigiraju. 

Možda vas zanima Uh, ova 3 horoskopska znaka stalno su u nekim brigama. Jesi li i ti možda među njima? Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku blizanaca? To je nemoguće, jer blizanke vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih riječi mogao bi nešto i naučiti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Škorpion 

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku škorpiona. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvijek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj! 

Naravno, sve su žene super i sve su OK! Bojali ih se muškarci ili ne. Ipak, zvijezde imaju svoje mišljenje o svemu pa tako su stručnjaci otkrili koje su žene najbolje supruge prema horoskopu. Ovo je lista...

Možda vas zanima Započni dan na najbolji način, ovo je savršena jutarnja rutina za tvoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Rak

Topli obiteljski tip  Za žene rođene u znaku Raka obitelj je uvijek na prvom mjestu – vlastite potrebe uvijek stavlja iza svega ostaloga. Vjerna je i prava kućanica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah obitelj želi proširiti s dječicom te za sve saviti udobno i sigurno gnijezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najrjeđe prevare partnera. 

Djevica

Menadžerica koja ima sve pod kontrolom  Djevice je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda osjeti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te općenito cijele obitelji. Kod njih sve savršeno funkcionira, svi sretni i zadovoljni.

Lav

lojalna partnerica koja se uvijek bori za svog partnera  Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nježnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su obiteljski tip žene koja najradije ima puno djece oko sebe. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0