Life&style

Uh, ova 3 horoskopska znaka stalno su u nekim brigama. Jesi li i ti možda među njima?

  • Svatko drugačije podnosi i procesuira brige, probleme i stres
  • Netko to riješi u tren oka, dok drugi nikako da se primire i stalno su pod nekim stresom i preplavljeni su raznim brigama
  • Ako si rođena u jednom od ova tri znaka, znat ćeš o čemu pričamo – i nemoj brinuti, sve će biti u redu! 

Postoje ljudi koji se jednostavno ne mogu smiriti i opustiti te stalno o nečemu razmišljaju, analiziraju, procesuiraju. Svaku situaciju i svaki događaj razrade na tisuću jedinki – i obično vide tek ono najgore. A osobito se ova tri horoskopska znaka stalno nešto brinu te jednostavno previše misle. 

Jarac 

Spontana, opuštena i smirena – to su karakteristike koje osobe rođene u znaku jarca definitivno nemaju! Naime, jarci su organizirani do detalja, uvijek imaju plan i sve mora imati svoj red. I to nije sve: osobe rođene u znaku jarca stalno razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi ako im plan ne uspije. Glave su im pune briga i strahova te im je teško jednostavno nekoliko puta duboko udahnuti i opustiti se. 

Možda vas zanima Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku - rado izlaziš s mlađim dečkima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica 

I djevice se ubrajaju u znakove koji se puno brinu. Brinu se o poslu, obitelji i o vlastitom zdravlju. Djevice su izrazito pesimistične i uvijek vide ono najgore. Prije nego nešto odluče dugo promišljaju – i to o najnegativnijim mogućim scenarijima, odnosno kako ih isključiti. To nakon nekog vremena može biti vrlo deprimirajuće… 

Možda vas zanima Statistika kaže da jedan horoskopski znak ima puno duže veze od ostalih Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe 

Osobe rođene u znaku ribe su vrlo emotivni ljudi, ali – nažalost – često i previše emocionalni. Sklone su svoje misli brzo prebaciti na nešto negativno. Ribe uvijek misle o svemu i ekstremno se puno brinu – osobito o svojoj obitelji. Ribe uvijek moraju točno znati gdje je tko i što radi kako bi imale osjećaj kontrole. Međutim, često izgube osjećaj za bitne stvari te jednostavno ne uspijevaju uživati u slobodnom vremenu s najdražima – zato jer se stalno boje da će se nešto loše dogoditi! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0