Love&Sex

12 rečenica koje muškarci izgovaraju kad od tebe žele samo jedno

  • Svaka žena ih je čula barem jednom u životu
  • Donosimo ti izjave na koje je muškarac spreman samo da dobije ono što želi najviše od svega
  • "Reći ću ti nešto što prije nikom nisam rekao"

Muški um navodno nije tako složen kao ženski. Doista je ponekad tako lako odgonetnuti što on zapravo želi. I to zato jer se gotovo svi muškarci slažu u jednom: ženu je najvažnije uvjeriti da je nježan, a onda će dobiti i ono što želi. To im ne smijemo zamjeriti, čini se da im je to upisano u genima.
Evo što su najčešće skloni izjavljivati kako bi zadovoljili svoju seksualnu glad i ne, ne kažemo da svaki put kad to izgovore lažu.  

1. Nikad nisam vidio ženu koja je toliko seksi 

Male su šanse da nikad nije vidio ženu koja je bolji komad od tebe, no tebe danas više nego išta na svijetu želi odvući u krevet i možda mu zbog toga doista tako i izgledaš. No, budi realna, nemoj očekivati više od seksa nakon ovake izjave tipa,a tek si ga upoznala u nekom baru. 

2. Reći ću ti nešto što nikad prije nisam nikome rekao

Ovo ne da je izgovorio i prije, izgovorio je to najmanje stotinu puta u različitim ženskim društvima. Želi da se osjećaš posebno, sve bi učinio da osjetiš koliko si mu važna - jer ti se želi uvući u gaćice. Nemoj pasti na spiku kao zadnja glupača. Digni glavu, upotrijebi sve svoje zalihe dostojanstva i samopoštovanja i nastavi mirno s njim razgovarati da ga bolje upoznaš.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

3. Zapravo rijetko izlazim

Vraga on ne izlazi! Samo to zvuči bolje. Kao da je miran, povučen, u potrazi za stalnom vezom, dobrica. Nije on dobrica, samo se pravi. Ono što bi on sad htio od tebe, nije razmjena misli i dobrih osjećaja, on bi se najradije bacio na tebe, ne misleći ni na trenutak što ti želiš.

4. Cijeli život samo čekam onu pravu

Ne, ne čeka. Želi te odvući doma, točnije u krevet. Želi ispasti nježan, osjetljiv, ozbiljan tip kojem je stalo do osjećaja. No, zapravo je fokusiran na tvoj dekolte, minicu, stražnjicu.

5. Moj problem je što sam toliko bogat da se žene bacaju na mene

Mnogi frajeri misle da je šesteroznamenkasti račun u banci garancija njihove privlačnosti. Ne možemo reći da među djevojkama oko nas nema sponzoruša kad  svi znamo da ih ima, ali ako misli da će te odvući u krevet hvaleći se svojim novcem, nije neki frajer, a vjerojatno čak nije ni bogat. Bogati se ne hvale svojim računom u banci.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

6. Jedva čekam da upoznam tvoju obitelj

To je pokušaj da s tobom uspostavi emocionalnu i socijalnu vezu praveći se da mu je do intime i osjećaja. On zna da je gotovo svakoj ženi njezina obitelj važna i on gađa upravo tu tvoju 'osjetljivost'. Zna dobro da ćeš nakon te rečenice pomisliti kako mu je istinski stalo do tebe i zato je zaslužio da mu pružiš i u krevetu sve ono što želi.

7. To će biti naša tajna

Nekad su muškarci doista bili džentlmeni koji nikad nisu spominjali svoje ljubavne afere i žene koje su osvojli. Na to se više doista ne možemo osloniti. Kad tad, pohvalit će se da i je tebe... odvukao u krevet. Nemoj mu dopustiti da te pretvori u samo još jedan od njegovih trofeja.

8. Večeras si tako prekrasna

To bi ti rekao i da si se pojavila prljave kose, zapuštena, nenašminka, nedepilirana. Njemu si večeras privlačna jer je osjetio da bi mogao možda nešto dobiti. Želi da budeš samouvjerena, jedna od onih žena kojima nije do sitnica nego do bitnih stvari u životu. 

9. Mi smo nevjerojatno slični, kao jedna duša

Ne, nije on tvoja srodna duša zato što ti je to rekao u ponoć, nakon nekoliko piva. To ti je rekao jer mu je dosta vrludanja i izbjegavanja onog najvažnijeg što želi.

 

10. Samo te želim zagrliti

Tehnički, nije slagao, želi on tebe i grliti. I to zato što zna da će nakon toga uslijediti i nešto drugo. Naravno da se spreman maziti koliko god treba očekujući ono glavno kasnije.

11. Nisam tako dugo

Ovaj tip čak želi da ga i sažalijevaš, na sve je spreman da dobije ono što želi. Ali sažaljenje nije pravi razlog da s nekim započneš nešto ozbiljno, sama ideja je prezira vrijedna. 

12. Nisam ja od onih koji samo tako pokupe žensku u klubu

To je rekao zato da pomisliš da ti nisi za njega samo jedna od žena na koje se bacao i baca. Želi te uvjeriti da je odmah s tobom osjetio kemiju i zato želi više. Vjerojatno to radi svaki put kad izađe van.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0