Life&style

Ovi modeli zidnih ogledala uistinu su divni, dat će poseban dojam svakoj tvojoj prostoriji

  • Pravilnim postavljanjem ogledala u prostoriju ona se može učiniti prostranijom no što to uistinu jest
  • Zidna ogledala nisu više samo praktičan predmet već dekoracija koja u tvoj dom unosi dašak luksuza i elegancije
  • U nastavku ti otkrivamo četiri prekrasna modela ogledala koji ni jednog posjetitelja tvog doma neće ostaviti ravnodušnim

Ogledalo je jedan od onih detalja koje predvidimo pri uređenju svoga doma budući da samo mahom orijentirani na njegovu praktičnu funkciju. No, aktualna ponuda zidnih zrcala jasno pokazuje kako ovaj predmet iza sve značajniju dekorativnu ulogu. Tako smo se u predstavljanju aktualnih trendova odlučili odmaknuti od uobičajenih jednostavnih pravokutnih ili okruglih modela te smo izdvojile one koji se odlikuju i atraktivnim dizajnom koji će sigurno privući poglede posjetitelja tvoga doma.

Možda vas zanima 4 modela stolnih svjetiljki koje će unijeti dašak luksuza u tvoj dom Rubrika Life&style Life&style

Umjesto odabira okruglog zidnog zrcala s jednostavnim drvenim ili metalnim okvirom, odluči se na one s razrađenijim podlogama. Dvostruki obod, okviri od neuobičajenog materijala, asimetrični oblik pozadine... aktualna ponuda nudi raznovrsne mogućnosti. Ove modele izvrsno je postaviti uz umjetnine i fotografije jer će se one ogledati u njemu i tako stvoriti osjećaj prostornosti, a samo ogledalo postat će pravo malo umjetničko djelo za sebe.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Ikea (149,90 kuna), Prima (441,19 kuna), Zara Home (999,00 kuna)

Dizajneri interijera često savjetuju da u ulazne prostorije postavimo manje ogledalo kako bi stvorio dodatni izvor svjetlosti, ali i omogućio da se posljednji puta pogledamo prije nego napustimo naš dom. A ima li što šarmantnije da taj prostor ukrasom ogledalom uokvirenim cvjetnim ornamentima?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Jysk (85 ,00 kuna), Emezzeta (149.90 kuna), Vivre (612,90 kuna)

Možda vas zanima Pogledaj lijepe dekorativne jastuke iz aktualne ponude, u trenu će osvježiti tvoj prostor Rubrika Life&style Life&style

Malene prostorije uspješno ćeš proširiti ako na zid postaviš ukrašeno ogledalo. Dojam prostornosti dodatno će naglasiti modeli sa zrakastim obrubom. Osim šo će prostorija djelovati veće i svjetlije, doimat će se kao da je sunce zakoračilo u nju bez obzira bio li vani tmuran ili vedar dan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Lesnina (349,00 kuna), Vivre (1259,90 kuna), Emmezeta (149,99 kuna)

A da zidno ogledalo može biti umjetničko djelo samo po sebi sjajno pokazuju modeli koji povezuju nekoliko ogledala različitih veličina s metalnim, drvenim i mramornim detaljima u jedinstvenu skupinu. Doista, malo koga će ovakvi primjerci ostaviti bez komentara.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Lesnina (399,00 kuna) Vivre (1870,90 kuna), Prima (534,45 kuna)

Možda vas zanima U Ikeinu ponudu stigle su prve božićne dekoracije! Izdvojile smo one najzanimljivije Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pinterest

Komentari 0