Life&style

Ove svijeće izgledaju i mirišu kao kremšnite, vruća čokolada, kolač od malina...

  • No_ba_candles domaći je brend mirisnih svijeća iza kojeg stoji Samoborka Martina Schnella
  • Ove hiperrealistične mirisne svijeće od sojinog voska izgledaju i mirišu nevjerojatno dobro
  • Vruća čokolada s marshmallowsima i oreo keksima, shake od jagode, kava sa šlagom, voćni muffin ili poznata samoborska kremšnita samo su dio dostupnih oblika i mirisa

Nekada davno prije svijeće su se koristile isključivo kao izvor svjetlosti. S vremenom su postale obavezan dodatak rituala opuštanja, a zahvaljujući svojim nerijetko skupocjenim sastojcima kojima duguju savršene mirisne note, često i pravi luksuzni začin naših domova. 

Možda vas zanima Najgenijalniji domaći brend svijeća: Kad izgore postaju preslatke posude iz kojih raste cvijeće Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: no_ba_candles no_ba_candles  | Autor: no_ba_candles no_ba_candles

Osim što su dobro poznate po umirujućim i ljekovitim svojstvima, svijeće, a pogotovo one mirisne, mogu nam pomoći po pitanju buđenja raznih emocija. Uz njih se možemo osjećati smireno, energično, koncentriranije, ali i biti produktivniji. K tome su izuzetno svestrane i divno izgledaju gdje god ih smjestili pa će tako kupaonice instantno djelovati više poput spa centara, strateški raspoređene u našim dnevnim sobama stvarat će ugodnu, mirnu i vrlo hygge atmosferu, blagovaonski stolovi s njima će u trenu izgledati svečanije i romantičnije, a čarobnoj će atmosferi pridonijeti i na našim balkonima, terasama i trijemovima.  

 | Autor: no_ba_candles no_ba_candles

Kada su mirisne svijeće u pitanju, posebno su nam drage one s domaćim potpisom i to pogotovo one od sojinog voska čije je sagorijevanje puno zdravije, ali i spuno sporije, a najslađe koje smo ikada imali prilike vidjeti one su samoborskog brenda  no_ba_candles iza kojeg stoji Martina Schnella. I kada kažemo najslađe, doslovno to i mislimo jer su ove hiperrealistične svijeće ručno izrađene u oblicima mnogih omiljenih nam slastica pa zahvaljujući certificiranim mirisnim uljima, osim što nestvarno dobro izgledaju, još bolje i mirišu. 

Možda vas zanima Mirisne svijeće domaćeg brenda produžit će ljeto i u dom unijeti mirise Hvara, Raba, Lokruma Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: no_ba_candles no_ba_candles  | Autor: no_ba_candles no_ba_candles

Vruća čokolada s marshmallowsima i oreo keksima, shake od jagode, kava sa šlagom, mascarpone, bijela čokolada, voćni muffin, tart od malina i limuna, zdjelica fruit loopsa ili naširoko poznata samoborska kremšnita u ovom slučaju nisu dio ponude neke slastičarnice ili omiljene brunch destinacije, već samo maleni dio brojnih oblika i mirisa koje Martina nudi i u koje smo se zaljubili na prvi pogled i miris. Nije nimalo lagan zadatak izdvojiti one najposebnije, ali će svatko bez imalo dvojbe lako pronaći svoje omiljene. Jedini problem? Vrlo vjerojatno će nas pri svakom pogledu na njih uhvatiti neopisiva želja za slatkim, ali malena je to cijena za uživanje u ovim pravim malim remek djelima!

 | Autor: no_ba_candles no_ba_candles  | Autor: no_ba_candles no_ba_candles

Photo: no_ba_candles
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njam