Life&style

Mirisne svijeće, potpuno personalizirane, možemo izraditi na božićnoj radionici LitLaba

  • Andrea i Ivan simpatični su dvojac koji stoji iza LitLaba, prvog domaćeg candle bara
  • Njih dvoje vode radionice izrade personaliziranih mirisnih svijeća, a pripremili su i tematske božićne radionice
  • Sami biramo staklenku, fitilj, vosak, natpis ili sliku po želji te te jedan (ili više) od čak 50 različitih mirisa

Andrea i Ivan Senčar među ljubiteljima su mirisnih svijeća dobro poznato ime zahvaljujući prvom candle baru koji su otvorili u Ilici. LitLab je poznat po ručno izrađenim mirisnim svijećama i voskovima od sojinog i kokosovog voska, takozvanim voskoladama, a osim što se u Ilici mogu kupiti njihovi proizvodi, moguće je i izraditi vlastitu personaliziranu svijeću birajući staklenku, vosak, fitilj i natpis po želji te jedan (ili više) od čak 50 različitih mirisa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Možda vas zanima Najgenijalniji domaći brend svijeća: Kad izgore postaju preslatke posude iz kojih raste cvijeće Rubrika Life&style Life&style

Ovaj simpatični dvojac redovito održava poučne, zabavne i ugodne radionice u svom novootvorenom prostoru na zagrebačkoj najpoznatijoj ulici gdje na druženju uz macaronse i džin svatko tko to želi može naučiti sve segmente izrade mirisnih svijeća, a ono što dodatno oduševljava je što u cijeloj priči Andrea i Ivan naglasak stavljaju na ekološki aspekt. 

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Ususret mnogima omiljenom blagdanu, pripremili su i božićnu radionicu, savršenu za sve one koji žele dragim osobama pokloniti nešto što su izradili vlastitim rukama, ali i one koji se samo žele dobro zabaviti u božićnom okruženju. 

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Kako su i sami spomenuli, osim tematskog uređenja ambijenta, uredili su i sami sebe te postali pravi pomagači Djeda Božićnjaka koji uz radionicu i doživljaj nude hranu, fenomenalne deserte i tematska pića u neograničenim količinama. Što se samih svijeća tiče, svaki od polaznika radionice sam bira natpis na svijeći, kao i same mirise, a uz klasične mirise dostupni su i oni tipični zimsko božićni

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Možda vas zanima Mirisne svijeće domaćeg brenda produžit će ljeto i u dom unijeti mirise Hvara, Raba, Lokruma Rubrika Life&style Life&style

"Zgrabi mamu, prijatelja, prijateljicu ili bolju polovicu i dođi se družiti s nama, te nam dopusti da te uvedemo u blagdansku čaroliju", poručili su, dodavši kako je sve raspoložive datume i cijene radionica moguće pronaći na njihovoj službenoj web stranici, kao i upitom u inbox na njihovom Instagramu.

 | Autor: Instagram @litlabhr Instagram @litlabhr

Photo: Instagram @litlabhr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Mirisne i dobre