Life&style

Ovaj trik kod usisavanja prašine je oduševio internet, zašto za ovo nismo dosad znale?

  • Znaš onaj osjećaj kad vidiš neki trik i pomisliš: "Zašto, dovraga, to ne radim oduvijek?"
  • Upravo je takav ovaj trik koji će ti olakšati usisavanje prašine
  • Pogledaj o čemu je riječ…

Trik kod usisavanja prašine koji je podijeljen na internetu promijenio je način usisavanja, a tako je brutalno jednostavan.

Videozapis koji je podijelila Facebook grupa Mrs Hinch Cleaning Tips objašnjava kako možeš upotrijebiti sušilo za kosu te ga udružiti s usisavačem kako bi došla do teško dostupnih mjesta.

Dakle, trik je sljedeći: koristi fen tako da otpuhneš prašinu sa teško dostupnih mjesta. A onda tu prašinu jednostavno usisaj s poda ili lakše dostupne površine. To je tako jednostavno. Previše jednostavno. Ne možemo vjerovati da nismo na to pomislile ranije!

Ljudi su također pokazali svoju ljubav prema ideji, a komentari na originalni post su njihove priče o uspjehu. Jedan je korisnik komentirao: "Samo sam usmjerio fen prema prašini, otpuhnuo je, a zatim je usisao. Genijalno. "

Drugi je napisao: "Totalno luda ideja, to ću raditi ovaj vikend".

Samoi pripazi kod usisavanja, jer postoji neke stvari za koje mislimo da ih možemo usisati, a mogle bi nam pokvariti usisivač u trenu. Također, s vremenom se iz usisavača se može počet širiti neugodan miris, snaga mu može oslabjeti ili će jednostavno prestati raditi - iz nepoznatog razloga. Najčešće se to događa baš jer smo usisali nešto što nismo trebali. Što trebaš izbjegavati usisavati pročitaj OVDJE.

Na tebi je sad da isprobaš ovaj trik, nadamo se da će ti malo olakšati posao. A nakon se nagradi i opusti se na najbolji NAČIN.

via GIPHY

Možda vas zanima Proljetno čišćenje: 7 stvari koje ne želiš baciti otkrivaju puno o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0