Life&style

Ovaj sastojak palačinke će pretvoriti u najkremozniju uživanciju! I okus će te iznenaditi

  • Američke palačinke idealan su odabri za ukusan doručak
  • A kako bi bile što sočnije u smjesu dodaj i kiselo vrhnje
  • Idealno je upotpuniti ih čokoladnim namazom ili slatkim sirupom

Obožavaš mekane, podatne i sočne američke palačinke? Onda si na pravom mjestu! Naime, upravo ovdje možeš saznati kako da to zamamno jelo postaje još ukusnije. Ako je vjerovati vrsnim kuharima tajna dobrih palačinki krije se u sastojku za koji trebaš izdvojiti manje od pet kuna. Riječ je o ni manje ni više nego o kiselom vrhnju, a upravo bi ono tvojim palačinkama trebalo dati željenu dozu kremoznosti.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Video: Pogledaj kako treba peći palačinke da ispadnu savršeno tanke Rubrika Life&style Life&style

To je zapravo najjeftiniji i najpristupačniji način da poboljšaš okus svojih palačinki bez puno muke. U smjesu za izradu palačinki prilikom dolijevanja mlijeka dodaj i žlicu kiseloga vrhnja, a nemoj zaboraviti ni na maslac.

Upotreba kiselog vrhnja donosi osjetnu prevagu u okusu palačinki budući da mijenjaju strukturu palačinke te se gubi nepotrebna vlažnost i dojam gnjecavosti pod prstima. Zajamčeno ćeš završiti s ukusnim palačinkama koje su aromatičnije, oku ugodnije i savršene za stapanjem sa sirupom ili čokoladnim preljevom.

Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    palacinke s medom jutrosa sam probao odlićne