Life&style

Ovaj plesni trening uz glazbu Dua Lipe pomoći će ti da budeš fit i sretnija

  • Nadamo se da teretane i fitness dvorane neće opet biti zatvorene 
  • Kako god, nikako se ne želimo odreći kretanja i vježbanja
  • Ako ti se ne da trčati po parku ili raditi klasične fitness vježbe, što misliš o plesnom treningu?

Dobro raspoloženje, kretanje i glazba dat će nam malo svjetlosti u ove tmurne jesenske dane. Osobito sada kad je ples u klubovima gotovo pa zabranjen, raspoloženje će nam popraviti dobar i zabavan plesni trening. Kretanje uz glazbu, zabava i pri tome još dobre stvari za  tijelo: ma, tko ne bi volio ovakav način vježbanja? 

Možda vas zanima S ovim kratkim, ali vrlo učinkovitim vježbama brzo ćeš skinuti masnoću sa trbuha Rubrika Life&style Life&style

Ostani fit uz dua Lipu

YouTuberica Kyra Provost posta redovito na svom kanalu cool plesne video uratke uz omiljene pjesme. Oraspoložit će te, ali i pobrinuti se da ostaneš fit. U ovom videu Kyra pleše uz pjesmu „Levitating“ od Dua Lipe featuring DeBaby. Pjesma traje 3:45 minuta, dakle toliko traje i trening. Nije predugačko, zar ne?   

Ovaj motivirajući i sjajan plesni trening može se brzo naučiti zahvaljujući jednostavnim te dobro prikazanim plesnim koracima. Idealan je za popodnevnu stanku ili kao brzi jutarnji trening nakon kojeg ćeš sretnije i zadovoljnije krenuti u dan. 

Možda vas zanima Ovi znakovi otkrit će ti jesu li tvoje tenisice original ili lažnjak Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0