Life&style

Ovaj četvrtak počinju sniženja u Zari, a ove komade smo već stavile u košaricu

  • Ove godine ljetno sniženje u Zari počinje ranije nego inače, u četvrtak 18. lipnja
  • Kao i obično, prvo je riječ o 30 posto popusta, a kasnije sniženja budu i do 70 posto
  • Izdvojili smo neke komade koje gledamo već neko vrijeme, a nadamo se da ćemo ih uloviti na popustu

Nije tajna da svaka od nas voli sniženja pa nisu izuzetak ni i one žene koje inače nisu ljubiteljice šopingiranja, ali zašto ne uloviti, recimo, zimski klasičnio kaput po znatno sniženoj cvijeni? Upravo nas je zato razveselila vijest da ove godine ljetna sniženja kreću ranije, u četvrtak 18. lipnja. 

Možda vas zanima Obožavatelji Zare totalno su zbunjeni potezom modnog brenda: Ovako je nemoguće kupovati! Rubrika Moda Moda

Navikli smo da inače sniženja počinju posljednjeg četvrtka u lipnju, no odgovara nam i novi datum. Kao i prethodnih godina, sniženja počinju na mobilnoj aplikaciji večer ranije u 21 sat te web shopu u 22 sata. Također, u prvom krugu cijene su oko 30 posto niže, dok u kasnijim krugovima popusti dođu i do 70 posto. Dobra je vijest da osim Zare, sniženja počinju i u drugim trgovinama Inditex grupe kao što su Stradivarius, Pull & Bear i Bershka. 

Vjerojatno i ti, kao i svi mi, imaš spremne neke komade u košarici te čekaš sniženja. Iz tog razloga, izdvojili smo one za koje se nadamo da će biti na sniženju. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 229,90 kn; 699,90 kn; 299,90 kn

Možda vas zanima Model traperica koje jedni obožavaju, a drugi od njih zaziru je proljetni hit! Donosimo najljepše do 250 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 299,90 kn; 349,90 kn; 299,90 kn

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 299,90 kn; 299,90 kn; 449,90 kn

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0