Moda

Obožavatelji Zare totalno su zbunjeni potezom modnog brenda: Ovako je nemoguće kupovati!

  • Zauzeti dobru pozu na fashion fotkama važna je stvar
  • Veliku pozornost ovome pridala je i Zara na svome web shopu, ali po mnogima možda malo i previše
  • Modeli na fotkama španjolskog modnog brenda zaista se nalaze u nesvakidašnjim pozama, a mnoge su inspirirali na brojne šale 

Kada se radi o uspješnoj online kupnji postoji cijela filozofija. Ne samo da ništa nije prepošteno slučaju, već se na osnovu reakcija kupca promišljaju razna rješenja i do najmanjih detalja. Jedan od imperativa sigurno su i savršeni vizuali, posebno kada je riječ o kupnji odjeće. Zauzimanje poze na fashion fotkama kako bi odjeća izgledala što privlačnije je totalni must i upravo se ovdje razni proizvođači trude biti originalni. Omiljeni španjolski brend Zara, čini se, ovo je shvatio preozbiljno što baš i nije najbolje sjelo poklonicama modnog brenda. Čini se kako su mnoge korisnice Zarinog online shopa ostale zbunjene čudnim pozama Zarinih modela, a vizuali su postali viralni iz totalno neočekivanih razloga. 

Možda vas zanima Studentica zarađuje 70 tisuća dolara prodavajući fotke jednog dijela svog tijela. Ne, nije taj na koji misliš! Rubrika Life&style Life&style

Poklonice mode zaključile su kako je 'obrada' štikli na štednjaku ili levitiranje u zraku poput Spidermana znak da se ovaj brend ipak malo previše trudio. Hoće li Zara privući kupce ovim smjelim photo sessionom ostaje za vidjeti. 

''Hvala Zara. Ovo je upravo poza u kojoj želim vidjeti kaput'', napisala je jedna od posjetiteljica Zarine web stranice. 

 | Autor: Twitter Twitter

''Svi želimo vidjeti kako izgleda odjeća kad je napadne jato riba'', jedan je od komentara. 

 | Autor: Twitter Twitter
''Na što igra Zara, zašto 'sestra' stoji na štednjaku?'', upitala je korisnica društvenih mreža. Nizali su se i komentari poput: ''Tko ne voli miris izgorenih noktiju'', ''Sandale su otporne na požar''.

 | Autor: Twitter Twitter ''Ovo je upravo razlog zašto je online kupnja u Zari nemoguća'', potužila korisnica na Twitteru.

 | Autor: Twitter Twitter

''Charlie Chaplin je ovdje spavao i ostavio hlače'', Štede novac, zato ne plaćaju modele'', našalili su se neki na modele hlača. 

Možda vas zanima Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Twitter Twitter

''Položaj djeteta je najudobniji na kauču'', ''Nove hlače za jogu?'', ''Modelu je u ovom trenutku dosadilo snimanje'', ''Model se sjajno zabavlja'', mnogi su se pridružili komentarima na društvenim mrežama. 

 | Autor: Twitter Twitter

''Nakon nekoliko dana socijalne distance, Ameli je dosadilo i pretvorila se u mačku'', ''Čitanje dovodi mozak u bestežinsko stanje'', ''Čak mi se i sviđa ova fotografija, ali volje bih vidjeti i kako ovo odijelo pada niz tijelo'', neki su od komentara. 

 | Autor: Twitter Twitter

''Jedino što su još mogli poboljšati na ovoj fotki je zamijeniti stolac s wc školjkom'', komentar je jedne korisnice društvene mreže dok su mnogi nagađali kako model očito ima problema s probavom. 

 | Autor:

''Imam deku koja upravo ovako izgleda. Ozbiljno, ista boja i isti šav'', ''Model ne želi izaći dok ne prestane prijetnja virusom'', ''Svijet je tako grozno mjesto, sakrij se!'', zabavljali su se korisnici društvenih mreža. 

 | Autor:

''Ova žena je manijak'', ''Ovo bi moglo biti sve osim jakne'', ''Vjerujem da u ovome nije izašla vani'', neki su našali na Twitteru. 

 | Autor:

''Model izgleda poput stolca u kutu moje sobe'', ''Iskreno na prvi pogleda sam pomislila da se na fotografiji nalaze dvije osobe'', neki su od komentara na modnu fotografiju. 

 | Autor:

''Nemoj mi reći, ovo je reklama za hlače'', ''Kad prebrzo ustaneš iz kreveta omotana dekama i plahtama'', primijetili su neki. 

 | Autor: Twitter Twitter
''Njezin omiljeni album je ''The Wall' od Pink Floyda'', ''Zbog socijalne distance jedino možeš grliti svoju sjenu na zidu'', neki su bili inspirirani fotografijom. 

 | Autor:

''Model je napokon otkrio fotografa koji se skriva ispod stola'', ''Jezivo'', komentirali su neki na društvenim mrežama dok je ova poza mnoge podsjetila na jezive protagonistice iz horor filmova.

 | Autor:

Modni div Zara dio je Inditex grupe koja je u 2019. objavila porast prodaje od sedam posto, čime je postavila novi rekord u prihodima. Inditexov portfelj uključuje i druge uspješne modne marke poput Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, ali Zara se ističe kao posebna liderica u paketu.

Tajna uspjeha Zare, pišu strani mediji, je u tome što ovaj modni brend ide na ruku brzo mijenjajućim modnim trendovima uz baš nikakvo odlaganje. Zara nikada neće dizajnirati niti proizvesti istu odjeću dva puta. Ako se proizvod rasproda, španjolski brend neće nikada oživjeti model na isti način. Međutim, isti materijali i uzorci mogu se primijetiti u kolekcijama koji se izmjenjuju iz sezone u sezonu čime Zara na neki način zadržava svoj prepoznatljiv potpis.

Photo: Twitter

Komentari 0