Moda

Ovo je 5 najboljih styling savjeta za žene koje su napunile 40 godina

  • Što se tiče mode, tehnički su žene od 40 godine predivne i savršeno dotjerane
  • Naime, pronašle su svoj stil tijekom godina
  • Ovih 5 styling-savjeta samo će ih usavršiti

Za stvaranje osobnog stila potrebno je dosta vremena – kako bi se stil iskristalizirao. Naime, stalno se mijenja i raste tijekom godina. U dobi od 40 godina postaje relativno konstantan. Međutim, ta „konstanta“ brzo može prerasti u rutinu u kojoj će se nositi jedni te isti bazični dijelovi odjeće. Međutim, ovih pet styling-savjeta pobrinut će se za novo uzbuđenje i dat će malo „vatre“ monotonom „Što ću danas obući?“- scenariju.

1. Nije nužno ići jako visoko

Tenisice se brzo obuju i nevjerojatno su udobne. Upravo zato ih ne smiješ izbaciti iz svoje garderobe. Međutim, povremeno smiješ nositi i malo „više“ cipele. Bez brige, cipele s malo povišenom petom (2-5 cm) mogu biti jednako tako udobne, a izgledaju i nevjerojatno moderno.

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Ključna kost umjesto dekoltea

Duboki izrez je od 40. godine nadalje bolje je zamijeniti s malo više slobodnih ramena. Slobodno pokaži ključne kosti – to djeluje profinjeno, seksi, ali ne previše napadno.

 | Autor: Pinterest Pinterest

3. Tamni traper

Tamnoplave traperice ili jakna su u svakom slučaju vrijedni investicije. Neoborivi argument: tamnoplava boja čini nas optički mršavijima. Osim toga, tamnoplavi traper možeš nositi cijele godine i kombinirati ga sa svim i svačim.

Možda vas zanima Ovo su pogreške koje svi rade s parfemima po ljeti, tvrde stručnjaci, a jednostavno ih je izbjeći Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pinterest Pinterest

4. Midi-rukavi

Takvi rukavi su profinjeniji i privlače poglede. Eksperimentiraj sa širokim i „pufastim“ midi-rukavima. Također je lijepo vidjeti kad zavrneš duge rukave na bluzi do pola ruke.

 | Autor: Pinterest Pinterest

5. Investiraj u modne dodatke

Živahni accessoires daje svakom outfitu „ono nešto“. Osim toga, jako nas veseli. Dakle, definitivno vrijedi investirati u elegantne i osebujne modne dodatke.

Možda vas zanima Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0