Moda

Model traperica koje jedni obožavaju, a drugi od njih zaziru je proljetni hit! Donosimo najljepše do 250 kuna

  • S dolaskom toplijih dana u ponude high street dućana vraćaju se i bijele traperice, a voljeli ih ili ne, ove su godine popularnije no ikad
  • Iz aktualne ponude za tebe smo izdvojile pet atraktivnih krojeva čija cijena ne prelazi 250 kuna
  • Uz jednostavne skinny modele regularnog struka, tu su i omiljene mama traperice te one balon kroja 

Među modne komade koji se s toplijim vremenom rado vrate u naše ormare su i bijele traperice. Dok ih jedan dio žena naprosto obožava, drugi od njih zazire. Mi ipak spadamo u prvu skupinu pa nas je posebno razveselilo što su traperice u ovoj boji uvelike zastupljene u ovosezonskoj ponudi jeans komada. Također, već kratka pretraga društvenih mreža otkriva nam kako ih već rado nose sve trendseterice.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Razumijemo sve one koji od ovog komada zaziru jer strahuju od toga da će ih brzo uprljati, ali ipak ne možemo zanemariti činjenicu da je riječ o komadu koji vrlo lako možeš stilizirati. Za sve one koje su poželjele jedan novi primjerak bijelih traperica izdvojile smo pet modela koji su trenutačno zastupljeni na policama high street modnih brendova.

Možda vas zanima Romantična bluza iz Stradivariusa od 75 kuna nas je na prvu osvojila, a dolazi u tri boje Rubrika Moda Moda

1. Traperice regularnog struka

Najzastupljeniji bijeli modeli traperica zasigurno su skinny komadi regularnog struka. Ove hlače sjajno će istaknuti tvoju liniju, a osim na udobne tenisice, sjajno pristaju i na atraktivne štikle.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 150 kuna), Zara (99,90 kuna), H&M (oko 150 kuna)

2. Mom jeans

Ako si jedna od onih kojoj je udobnost na prvom mjestu onda su tu bijele traperice popularnog mama kroja. Ovog ljeta možeš ih kombinirati uz jednostavne bijele bluze i majice te tako stvoriti upečatljive "all white kombinacije".

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: House (219,90 kuna), Mohito (119 kuna), Sinsay (119,90 kuna)

Možda vas zanima Stigle su tenisice za ljeto, ima ih divnih, a u trendu je i mnogima omražen model Rubrika Moda Moda

 

3. Traperice visokog struka sa zvonastim završetkom

Ovaj model hlača pravi je primjer kako i naizgled grube traperice mogu biti ženstvene. Osim što sjajno ističu ženske obline, uspješno produžuju nogu i čine nas vizualno višima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (199,90 kuna), Zara (229,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Možda vas zanima Zarin ljetni top za 100 kuna ćemo obožavati jer ide uz traperice, suknje i kratke hlače Rubrika Moda Moda

4. Culotte

Popularne cullotice dolaze i u izdanju od bijelog traper! Moramo priznati kako djeluju iznimno elegantno i odmjereno pa vjerujemo da će mnoge od nas u njima rado prošetati gradom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), Mango (249,90 kuna), Pull&Bear (149,90 kuna)

5. Balon kroj

Traperice balon kroja bile su jedan od najtraženijih krojeva protekle zimske sezone, a izgleda kako njihova slava nije izblijedila ni s dolaskom ljeta. Jedino što je izblijedilo jest boja pa se sada nose svijetle nijanse trapera.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Stradivarius (199,90 kuna), Bershka (199,90 kuna), Reserved (229,90 kuna)

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0