Life&style

Ova žena podijelila je fenomenalan trik za problem s alu folijom koji je i tebe izluđivao bezbroj puta

  • Nurse Tara nazvala je to trikom koji mijenja život i objavila ga je na TikToku
  • A poanta je zapravo - kako spriječiti da se kolut plastične folije lijepi za sebe
  • Rekla je da je bila šokirana kad joj je teta rekla da plastičnu foliju treba držati u zamrzivaču 

Prilično je tipično da da plastičnu foliju spremamo u ladicu ili ormarić u blizini aluminijske folije, pergament papira i plastičnih vrećica za sendviče. Ali, pokazalo se da se prozirna folija može spremiti i u zamrzivač - i zapravo bi možda bilo bolje da je tako. Korisnica TikTok-a Nurse Tara (@officialtiktoknurse) objavila je video koji pokazuje pratiteljima što se događa kada koriste plastičnu foliju nakon što je hladna. U vrijeme pisanja ovog članka video je imao 2,2 milijuna pregleda. Možeš ga pogledati ovdje: 

@officialtiktoknurse

BRUH. DO IT ITS LIFE CHANGING🔥🔥🔥 #WeekendVibes #todayyearsold #learnontiktok #nursesoftiktok #foryou #lifehacks #lifetips #momsoftiktok #mindblown

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Tara je u videu rekla da joj je teta rekla za ovaj koristan trik nakon što ju je gledala kako se bori s plastičnom folijom dok je spremala svoj obrok. Nakon što je izvadila svježe smrznuti kolut plastične folije, Tara ga podiže kako bi gledateljima pokazala da je zapravo hladan. "Ovo je za nevjernike", rekla je. "Vidiš da je kao, hladno?" Zatim, nakon što je pokuša uništiti gužvajući je u šaci, lako razdvoji inače tipično ljepljivu foliju.

Možda vas zanima Jedna žena je pokazala kako brzo i jednostavno očistiti radijatore, a video je postao hit Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

 "Ne bi se tako lako naboralo da ga nisam stavila u zamrzivač", rekla je. Nurse Tara lako je mogla poravnati svoju plastičnu foliju. Dio koji Tara nije pokazala pratiteljima jest je li još uvijek dovoljno ljepljiva da zamota posudu ili komad hrane.

Međutim, drugi stručnjaci su ispitali ljepljivost nakon zamrzavanja te se u otkrili da je folija  još uvijek funkcionalna. 

Možda vas zanima S pomoću ovog jednostavnog trika jedne liječnice, bilo koja maska za lice bolje će ti prijanjati Rubrika Life&style Life&style

Ovo nije novi trik, premda ga je Tarin video popularizirao. U jednom istraživanju ovog kuhinjskog fenomena iz 2018. godine, stoji da je gubitak prianjanja nakon smrzavanja privremen zbog molekularnih promjena u plastici koje se događaju na hladnijoj temperaturi. Kako se folija zagrijava, tako se vraća i ljepljivost.

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is ... show more!