Life&style 31. srpnja 2019.

Ova tri horoskopska znaka doživjet će najveće promjene u kolovozu. Jesi li ti među njima?

Shutterstock/Instagram.
  • Mjesec kolovoz bit će pun pozitivnih promjena - osobito za ova tri horoskopska znaka 
  • Sve što su ova tri znaka željela i planirala duže vrijeme konačno će im se ostvariti u kolovozu 
  • Nakon zasluženog odmora, vrijeme je za promjene – nabolje! 

Postoje li neke stvari u tvom životu koje odavno želiš promijeniti, ali za to su uvijek postojale brojne goleme prepreke – zbog kojih se to još nije dogodilo? Na primjer: otkaz na dosadnom poslu, prekid s partnerom s kojim već duže vrijeme nemaš baš najbolje odnose ili pokretanje velikog projekta koji ti može znatno promijeniti život? Sada je pravo vrijeme za to, a ova tri horoskopska znaka će u kolovozu s lakoćom napraviti velike korake. 

via GIPHY

Bik 

Za tebe će se sve u mjesecu kolovozu vrtjeti oko jedne stvari: harmonije. Zbog toga trebaš iskoristiti energiju kako bi riješila međuljudske probleme koji te već duže vremena opterećuju. Pomirenje s članom obitelji ili prijateljem, prekid veze s partnerom ako si već dugo vremena nesretna u vezi ili otkaz na poslu koji ti već duže vremena ide na jetra. U kolovozu ćeš s lakoćom napraviti te velike korake – usudi se! 

Možda vas zanima... Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne i to je znanstveno potvrđeno Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Blizanci 

Na poslu ti je sasvim OK, ali imaš potrebu pronaći još jedan posao „sa strane“ te raditi nešto što te ispunjava? Na primjer, zašto to ne bilo daljnje obrazovanje koje nema nikakve veze s tvojim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će ti dati potrebnu ravnotežu? Prihvati se toga i primijetit ćeš koliko je lako i nadasve dobro konačno raditi stvari koje želiš i voliš. 

Možda vas zanima... Koja je tvoja potencijalna ovisnost? Evo što ti horoskop predviđa... Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Rak 

Već duže vremena osjećaš da ti nedostaje nešto do potpune sreće, ali do sada se nisi usudila napraviti korak ka novom početku. Već se dugo igraš s pomišlju da postaneš samostalna? Pa napravi to! Želiš na poslu započeti novi veliki projekt? Usudi se! Sada je pravo vrijeme za to, a dodatna energija koju ćeš dobiti u kolovozu pobrinut će se da sve dobro prođe. 

Možda vas zanima... Astrolozi tvrde: Ovih 6 horoskopskih znakova najviše si razbijaju glavu svime i svačime Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Komentari 0