Life&style
Trendovi tetovaža za 2024. godinu

Ova 3 trenda tetovaža su 'out' u 2024. godini, a ovi će ih motivi zamijeniti

  • Naravno, kada je u pitanju motiv tetovaže, glavno je da se tebi sviđa 
  • Ali, malo inspiracije nikad ne škodi, zar ne? 
  • Zato ti predstavljamo najveće trendove tetovaža za 2024. godinu

Prije svega, samo zato što trendovi dolaze i odlaze, to ne znači da je tvoja tetovaža izašla iz mode. I najvažnije je da ti se sviđa. Trendovi u tetovažama obično znače da se neki motivi češće pojavljuju od drugih i da se s njima možeš savršeno inspirirati.

Spadaš li među one koje već dugo razmišljaju o tetoviranju ili je konačno došlo vrijeme za neki novi motiv? Otkrit ćemo ti koji će trendovi tetovaža biti hit 2024. godine, možda pronađeš nešto prikladno za sebe.

Tattoo trendovi 2024: Ova 3 motiva su 'in' - ova 3 su 'out'

Out: Slova

In: Kratke poruke, afirmacije

Naravno, i pojedinačna slova mogu imati veliko značenje, primjerice ako su to inicijali tvoje voljene osobe. Ali, 2024. godine otići ćemo korak dalje i dopustiti da nam se afirmacije uvuku pod kožu (afirmativne izjave i pozitivne rečenice).

 

Možda vas zanima Nova tetovaža Hailey Bieber najbolja je potvrda: mašne su jedan od najvrućih trendova za novu godinu Rubrika Beauty Beauty

Out: Portreti

In: Fine tetovaže životinja

Delikatne linije i minimalistički motivi ostat će vrlo popularni i u 2024. godini. Zvijezde poput Rite Ore i Kendall Jenner već su velike obožavateljice suptilnih 'fineline' tetovaža. Tehnikom se lako mogu postići apstraktni motivi kao i egzaktne slike životinja ili cvijeća. Ono što nam se osobito sviđa kod ovog tattoo trenda je to što je vrlo svestran i može se lako prilagoditi tvojim osobnim motivima. Životinje su ove godine zapravo posebice trendi kod ove popularne tehnike tetoviranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lara (@savingbambi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lara (@savingbambi)

Out: Mandale

In: Sitne tetovaže ili mikromotivi

Hailey Bieber to radi, mi to oponašamo - ili barem nešto slično. Neposredno prije početka 2024. godine manekenka je napravila malu tetovažu (točnije mini-mašnu) i utabala smjer tetovažama za novu godinu. Naime, sitne tetovaže (kojih Hailey inače ima podosta) i mikro motivi su u trendu. Mini ornamenti su još uvijek vrlo popularni kao motiv u ovoj veličini. Izgledaju poput finih komada nakita na koži, a djeluju i na prste ili zglob kao zamjena za 'pravi' nakit. To je obično dobro osmišljen niz točaka i crtica. Dok su mandale često velike i imaju široke, duboke crne linije, mini ukrasi također mogu biti sićušni - savršeni za početnike u tetoviranju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lisbon tattoo (@slavenavena)

Cara Delevigne Možda vas zanima Cara Delevingne pokazala je novu tetovažu, gola do struka. Komentari su se samo množili Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@tinytattooinc

Komentari 0