Life&style

25 najljepših 'dvojnih' tetovaža, za najbolje prijateljice, sestre, mame i kćeri, ali i parove

  • Tetovaže su već odavno postale novo normalno, ne samo statement nego i sladak ukras na tijelu 
  • Pa idu od nevidljivih i bijelih tetovaža koje se jedva vide do onih koje prekrivaju cijela leđa, a postoji i mnogo "podžanrova". Na primjer, fluorescentne ili dvojne tetovaže
  • Nama su posebno drage ove posljednje, tetovaže koje ćemo napraviti s osobom koja nam puno znači i koje se nadopunjuju te će tebi i prijateljici (ili sestri, ili ljubavi) imati posebno značenje

'Dvojne' tetovaže slatka su posveta vezi koja nama i onoj drugoj osobi puno znači, bilo da je riječ o najboljoj prijateljici koja je s nama prošla sve i dobro i loše, od bolnih prekida do poslovnih uspjeha; bilo da je riječ o sestri s kojom nas veže bliskost cijeli život, bilo o onom muškarcu koji nam na lice svaki dan donosi osmijeh. Tetovaža koju ćete zajedno napraviti i koja će za vas imati posebno značenje posveta su tom jedinstvenom prijateljstvu i vezi.

Tetovaže na prstima Možda vas zanima Tetovaže na prstima su male, diskretne i slatke. Donosimo 20 ideja za inspiraciju Rubrika Life&style Life&style

Pripremili smo podužu listu prijedloga tetovaža za najbolje prijateljice, sestre, čak i mame i kćeri, od diskretnih minijaturnih tetovaža do onih upadljivijih, poput tetovaža leptira. Dakle, prije nego što napraviš veliki korak i trajno uljepšaš neki dio tijela, morate biti 100 posto sigurne da je to ono što obje (ili oboje) želite.

Donosimo pregršt stilova tetovaža, od minimalističkih crteža do cvjetnih fantazija, kaligrafije do zvjezdanih znakova i još puno toga…

Fine linije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HER INK (@herink__)

Nježno, fino i neprimjetno ispod dugih rukava, ovo je savršen način da odaš počast BFF koja te je provela i kroz mračna vremena i kroz sretne dane. Osobito je prikladno ako ste potpune suprotnosti, ali ne možete jedna bez druge.

Dvostruka srca

Oblik srca nije ništa novo, ali dodavanje inicijala druge osobe na ruku je značajna, personalizirana počast i potpuno jedinstvena.

Leptir

Ako ste poput blizanki u svemu, od glazbenog ukusa do modnih izbora, ovaj set leptira je sve što vam treba. Sanjiv i nježan, a njegova mala veličina znači da će biti i manje bolan. Dobitna kombinacija.

Zašto ne?

Ne mora svaka tetovaža iza sebe imati duboko značenje. 

Bljesak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany (@humblebeetattoo)

Takozvani 'bljeskovi' idealni su ako želiš nešto što će te trajno povezati s najboljom prijateljicom, a želite nešto skromno. Volimo kombinaciju lišća vinove loze, svjetlucavih obrisa i minimalističkog lotosovog cvijeta.

Odvažno, svijetlo i lijepo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PONY WAVE (@ponywave)

Jesi li ikada vidjeli ovako šarenu tetovažu? Umjetnica Pony Wave super je talentirana za stvaranje realističnih cvjetnih uzoraka i možemo razumjeti zašto ima više od 200.000 pratitelja.

Zvjezdano nebo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Z A Y A (@zaya)

Ako osjećaš da su se zvijezde baš tako posložile da upoznaš svoju BFF, ovo je tetovaža za vas. Savršena za sve koji su opsjednuti konstelacijama i delikatno iscrtanim linijama.

Vrijeme je za vino

Volite čavrljati uz čašu vina? Ima li boljeg načina da proslavite to od tetovaže koja prikazuje vaš omiljeni način opuštanja?

Prekrasna botanika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Maju (@laramaju)

Ovi sićušni botanički crteži finih linija natjerali su nas da u nekoliko sekundi označimo ovaj post njemačke umjetnice Lare Maju kao jedan od favorita. Lijepe, bazične, ali nikako dosadne, savršene su za prvu tetovažu.

Zeleni vrt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rit Kit (@rit.kit.tattoo)

Stvori vlastiti vrt odgovarajućom cvjetnom tetovažom. Jako dobro funkcionira ako ste dovoljno hrabre za veliki, maksimalistički komad umjesto minimalizma.

Polarne suprotnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasol Kim (@soltattoo)

Mnogi tattoo majstori inspiraciju crpe iz prirode, a ovaj ljubičasto-plavi duo meduze i vretenca odličan je način da ti ti tvoja prijateljica prikažete svoje različite osobnosti.

Zalazak sunca i izlazeći mjesec

Ovo je savršena posveta prijateljstvu na daljinu. Na primjer, ako živiš na drugoj strani svijeta od svoje najbolje prijateljice, ovaj dizajn zalaska sunca i izlaska mjeseca govori sve. Dodana boja ih čini posebnima.

Neka glazba svira…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

Povezane ste jer ste pjevale Mišu na karaokama? Podsjetite se tih trenutaka tetovažom mikrofona koju je kreirao MR.K – umjetnik iz njujorškog tattoo studija BangBang, kojeg voli i Rihanna.

Divlje cvijeće i zvjezdani znakovi

Ako ste ti i tvoja najbolja prijateljica fanovi astrologije, zvjezdanih znakova i krivite za loše dane retrogradni Merkur, ovaj cvjetni veliki i mali medvjed su predobre tetovaže. 

Zašto tako ozbiljno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omus Tattoo (@omustattoo)

Svaki BFF par ima šašave interne šale koje vas nasmijavaju, ali ih nitko drugi ne razumije. Upravo zbog toga volimo ovu ideju tetovaže - jednako je zabavna i značajna.

Inspirirano zrakoplovstvom

Bez obzira gdje se ti i tvoja najbolja prijateljica nalazite, uvijek ćete se osjećati povezanima zbog ove tetovaže. Da ne spominjemo kako je prikladna ako obje volite putovanja.

Prekrasan buket

Stilovi tetovaža s crnim sjenčanjem bezvremenski su, a cvijeće nikada nije izašlo iz mode. 

Obećanje

Bilo da vjeruješ najboljoj prijateljici da će čuvati tvoje najdublje tajne ili je jednostavno simbol ljubavi koju gajiš prema BFF, ova tetovaža je klasik.

U punom cvatu

Ruže nisu samo za ljubavnike. Žuta ruža zapravo predstavlja prijateljstvo i premda ova tetovaža na ramenu nema boju, ipak je slatki podsjetnik da prijateljstva mogu nastati ni iz čega.

Slatko i jednostavno

Imaš neku poruku koju samo vas dvije znate? Učini je trajnom s ovom kaligrafskom tetovažom. Minimalistički i jednostavni, kurzivni natpis je najljepši koji smo dosad vidjeli.

Nebo puno zvijezda

BFF tetovaža ne mora uključivati samo dvoje ljudi, možda ste nerazdvojna trojka? Uvijek zajedno planirate sljedeću avanturu? Proslavite međusobnu ljubav i ljubav prema putovanjima uz ovaj nježni mjesec i zvijezde.

Stvaranje uspomena

Proslavi omiljene trenutke s putovanja zajedno s crtežom inspiriranim planinom inebom punim zvijezda, zalaskom i izlaskom sunca.

Gumeni medvjedići

Šareni, razigrani i potpuno neozbiljni, ovi medvjedići su možda savršeni prikaz godina i godina prijateljstva.

Grašak 

Opisuju li vas poput dva zrna graška? Ovo je još jedan dizajn kojeg se ne možemo zasititi. Smišljena da budemo zajedno i uvijek dolazimo u paru, zrnca graška zabavan su način da odamo jedna drugoj.

Dio koji nedostaje

Ako ne možeš bez svoje druge polovice, svoje najbolje prijateljice, ova kombinacija avokada u crtanom stilu je super slatka.

Flower power

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNDRGRND SF (@undrgrnd.sf)

Voliš boju? Opsjednuti smo ovom lijepom hrpom narančastog maka, a ruku na srce, tko ne voli dobivati cvijeće? 

Bella Hadid Možda vas zanima Tetovaže s kristalima, koje su bile u trendu početkom milenija, vraćaju se Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0