Stars

J. Lo i Ben Affleck napravili su zajedničke tetovaže za Valentinovo, evo što su istetovirali

  • "Sretno Valentinovo, ljubavi", poručila je popularna pjevačica i glumica svom suprugu, te dodala da će uskoro objaviti više detalja o tome kako su proveli Valentinovo
  • Tetovaže koje je pokazala imaju istu poruku, a obje uključuju ljubavne strelice i njihova imena
  • "Jednom kad smo postali zreli, kao što je svemir to htio, opet smo se vratili jedno drugome u život", otkrila je ranije J. Lo

Jennifer Lopez otkrila je na svom Instagramu da su ona i Ben Affleck za Valentinovo napravili zajedničke tetovaže. J. Lo je objavila seriju fotografija zaljubljenog bračnog para, među kojima i one s tetovažama.

"Sretno Valentinovo, ljubavi", poručila je popularna pjevačica i glumica svom suprugu, te dodala da će uskoro na svojoj internetskoj stranici objaviti više detalja o tome kako su proveli Valentinovo. 

Možda vas zanima Jennifer Lopez prodaje raskošnu vilu u Bel Airu, jedna je od najšarmantnijih koju smo vidjeli Rubrika Life&style Life&style

Tetovaže koje je pokazala imaju istu poruku, njezina prikazuje ljubavnu strelicu koja prolazi kroz znak beskočnačnosti, na kojem su ispisana njihova imena. Tetovaža Bena Afflecka su dvije ukrštene ljubavne strelice s inicijalima njihovih imena. 

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo

Jennifer Lopez je ranije komentirala kako je njezino i Benovo putovanje uključivalo odvojene puteve, tijekom kojih su radili lijepe stvari i dobili svoju divnu djecu, prije nego su se ponovno vratili na zajedničku ljubavnu stazu.

"Jednom kad smo postali zreli, dovoljno voljeli sebe i mogli u potpunosti stajati na vlastitim nogama, kao što je svemir to htio, opet smo se vratili jedno drugome u život. Bilo je to kao da su se oblaci razmaknuli, a stvorilo se sunce", opisala je J. Lo u intervjuu za Apple Music 1 streaming kanal.

Iako su u posljednje vrijeme bili u fokusu zbog navodne svađe i Benove letargije tijekom dodjele nagrada Grammy, nekako se sve više čini da je to bila gluma uoči izlaska reklame za Dunkin' Donuts krafne tijekom Superbowla, u kojoj su se također posvađali i našalili na svoj račun.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez odabrala je tip pramenova koji prekrasno uokviruju lice Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: instagram @jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Vole se puno