Life&style

Otvorio se El Rio: Rijeka je bogatija za još jedan gastro biser, talijanski bistro u samom centru grada

Sve ljubitelje talijanske kuhinje zasigurno je razveselila vijest o otvaranju bistroa El Rio u strogom centru Rijeke (u pravo vrijeme, taman pred turističku sezonu koja već sada djeluje i više nego obećavajuće). 

 | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio

Bistro El Rio nudit će gostima jednostavna jela talijanske kuhinje sa svježim i kvalitetnim sastojcima. Na meniju su pizze iz krušne peći (s originalnim talijanskim sastojcima poput San Marzano rajčica i San Daniele pršuta), domaće njoke, rižota i tjestenine te nekoliko jela s mesom i ribom. 

 | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio  | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio

Pekara Adelie Možda vas zanima Iza nove luksuzne francuske pekarnice Adélie u Splitu krije se neodoljiva i inspirativna priča jedne svjetske putnice Rubrika Life&style Life&style

U sklopu restorana planiran je i showroom u kojem bi se trebali predstavljati proizvodi vinarija i destilerija te rezati talijanski pršut i mortadella pred gostima koji će ih moći kupiti te ponijeti sa sobom. Vinska karta trebala bi sadržavati 30-tak etiketa s naglaskom na istarska vina. Prostor je u potpunosti renoviran u modernom i vrlo ugodnom stilu, s kapacitetom od stotinjak mjesta. 

 | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio  | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio

Povodom otvorenja organiziran je after job party koji je počeo u popodnevnim satima a potrajao je do kasno u noć. Za zabavu su bili zaduženi live bendovi i DJ. Sudeći prema otvorenju (malo je reći da je bistro bio krcat), čini se kako bi El Rio ubrzo mogao postati omiljeno gastro mjesto u gradu!

 | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio  | Autor: Facebook/El Rio Facebook/El Rio

Možda vas zanima Prepusti se čudesnim okusima Tian am Meer restorana u mediteranskoj oazi Resorta Punta Skala Rubrika Life&style Life&style
Photo: Facebook/El Rio

Komentari 0