Life&style

Prepusti se čudesnim okusima Tian am Meer restorana u mediteranskoj oazi Resorta Punta Skala

Hrvatska obala prelijepa je da bi se posjetila samo jednom. Isto mišljenje ima i chef Paul Ivić i njegov TIAN tim te će zato i ovog ljeta svoja vegetarijanska i veganska jela nagrađena Michelinovom zvjezdicom posluživati u Falkensteiner Resortu Punta Skala od 5. lipnja 2023. do 31. kolovoza 2023., u ljetnoj inačici ovog renomiranog restorana - TIAN am Meer

Paul Ivić, cijenjen kao jedan od vodećih vegetarijanskih i veganskih chefova u svijetu, ponovno donosi svoj impresivan, nagrađivani jelovnik vegetarijanskih i veganskih jela u Falkensteiner Resort Punta Skala, u blizini Zadra. S impresivnom reputacijom TIAN kuhinje, gosti će uživati u vrhunskim jelima, izrađenim od najsvježijih namirnica, jer sastojci korišteni u Tian am Meeru dolaze prvenstveno s malih ekoloških farmi u okolici resorta, čime se odaje počast strastvenom radu proizvođača obrađujući sve od korijena do lista.

 | Autor: Falkensteiner Resort Punta Skala Falkensteiner Resort Punta Skala

Takav kulinarski pothvat nikad nije jednostavan pa i sam Paul Ivić kaže kako: „Raditi prema našoj filozofiji nije najlakše kada je u pitanju otvaranje novih lokacija. Prvo se morate upoznati s lokalnim uvjetima, posjetiti proizvođače, testirati i eksperimentirati. Zabavno je upoznati ljude koji kvalitetu stavljaju iznad svega. Oni vam daju puno inspiracije za jela koja završe na jelovniku.”
Kao jedan od rijetkih restorana nagrađenih Michelinovom zvjezdicom, četiri Gault Millau toke i Michelin Green zvjezdicom, Ivić nudi zadivljujuću priču o hrvatskoj kulturi koja gostima resorta, ali i svima koji se nalaze u blizini resorta, garantira jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

 | Autor: Falkensteiner Resort Punta Skala Falkensteiner Resort Punta Skala

Georg Unterkircher iz Falkensteiner Resorta Punta Skala dodaje:„ Raduje nas ponovno poželjeti dobrodošlicu TIAN-u u Hotel&Spa Iadera. Vegetarijansko-veganska kuhinja Paula Ivića, nagrađena Michelinovom zvjezdicom i četiri toke iz Gault-Millaua, jedna je od najboljih na svijetu u ovom sektoru. Ponosni smo što našim gostima možemo ponuditi takvo gastronomsko iskustvo.“

 | Autor: Falkensteiner Resort Punta Skala Falkensteiner Resort Punta Skala

Falkensteiner Resort Punta Skala premium je resort koji nudi neusporedivo iskustvo za one koji traže istinsku Mediteransku oazu. Skrojeno prema vašim osobnim potrebama, iskustvo odmora na jadranskoj obali bit će ispunjeno nizom obiteljskih aktivnosti, romantičnih skrovišta i vrhunskih kulinarskih užitaka. Od zadivljujućih privatnih plaža do ekskluzivnih SPA zona, najsuvremenijih fitness & zabavnih centara i prilagođenih iskustava, Resort Punta Skala idealno je odredište za one koji žele iskusiti privlačnost života na obali.

 | Autor: Falkensteiner Resort Punta Skala Falkensteiner Resort Punta Skala

Od 5. lipnja, dođite i uživajte u jelovniku restorana Tian am Meer uz posebnu ponudu i uronite u prirodne ljepote i održivu kuhinju ovog nezaboravnog resorta. Gosti resorta, ali i svi ostali koji žele isprobati ova nagrađivana veganska i vegetarijanska jela, svoj stol mogu rezervati online, na recepciji Hotel&Spa Iadera ili telefonski na: +385 23 500 911.

Photo: Falkensteiner Resort Punta Skala

Komentari 0