Life&style

Otkrivamo omiljene Instagram profile poznatih! Matija Cvek posebno prati objave jednog pjevača

  • O Instagram profilima kao i mnoge druge priče, intervjue i puno modnih i beauty trendova pročitaj u miss7 magazinu, koji te čeka na svim kioscima na 276 stranica, za 25 kuna
  • Po posljednjim statistikama na svijetu postoji 894,9M profila na Instagramu. Zamolili smo troje hrvatskih insidera iz različitih sfera života da nam otkriju koji je to Instagram-profil koji najradije prate
  • Za miss7 magazin, novinarka Nika Vizek pitala je troje poznatih Hrvata o njihovim omiljenim Instagram profilima

Po posljednjim statistikama na svijetu postoji 894,9M profila na Instagramu. Zamolili smo troje hrvatskih insidera iz različitih sfera života da nam otkriju koji je to Instagram-profil koji najradije prate.

Možda vas zanima Ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima! Rubrika Life&style Life&style

MATIJA CVEK, pjevač

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Obožavam vidjeti objavu Brune Marsa na feedu jer sam golemi fan njegove glazbe i nastupa. Smisao za humor vjerojatno mi je najvažnija osobina na Instagramu, pa cijenim njegove ludorije. To je jedan od profila čiji sam razvoj pratio od samog početka usporedo s Marsovim glazbenim djelovanjem, pa tako uživam u njegovim uspjesima i postignućima.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

MAJA BOŽOVIĆ, Education Manager Adriatic u Orbico Beauty

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL

Negin Mirsalehi moja je omiljena influencerica i definitivno moj “girl crush”. Djevojka koja utjelovljuje sve ono što današnji pojam influencera podrazumijeva, što uključuje mjesto u prvim redovima modnih revija, fittinge s modnim dizajnerima, putovanja, kampanje i suradnje s nekim od vodećih beauty, lifestyle i modnim brendovima današnjice. U poslovnom smislu uspjela je iskoristiti sve blagodati ere Instagrama koji joj izvrsno služi za promociju njezina branda Gisou. Njezina bujna i blistava kosa san je svake djevojke, a posebno sam fan njezina make-up looka. Sviđa mi se njezina estetika i „girl next door image“ koji dosljedno gradi.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

MARINA MATIĆ, modna dizajnerica

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL

Chrissy Teigen, supruga Johna Legenda, pozitivna, predivna, majka dvoje djece, prikazuje svoj stvarni život. Divno mi ju je gledati kako kuha, brine o djeci… Cijela je obitelj odlična i sviđa mi se što su vrlo spontani. Lijepo mi je vidjeti kako se jedan model odlučio posvetiti obitelji i odgoju djece. Chrissy je u drugoj trudnoći dobila dosta kilograma i nakon poroda nije smršavjela, a time se uopće ne zamara. Na profilu ne naglašava „savršenstvo“ nego objavljuje realne scene koje su se dogodile taj dan u njezinoj obitelji. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial
 

Photo: miss7/ pixsell Josip Regović

Komentari 0